Magaraszz Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia Moje zdanie jako "świeżaka" w FULL mogę powiedzieć tak jeśli ma skuteczną blokadę zawieszenia do tego jest lekki, a nie kloc. Może bardzo dobrze i po asfalcie śmigać, bo czemu nie? Oponki wiadomo nie traktory 2.5 wzmacniane jak do zjazdu ale jakieś "przyjazne" do jazdy po asfalcie i śmigasz jak strzała. Chcesz się wybrać na poważniejsze tereny, podmieniasz ewentualnie opony i jazda. Sprzęt uniwersalny mega i też byłem negatywnie do FULLi nastawiony, nabyłem i tylko polecam jeśli komuś "chodzi po głowie" poprostu niech go kupuje i cieszy się jazdą. Cytuj
Tyfon79 Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia (edytowane) W zależności od opcji jednak na blisko 50 kilosów dziennie szukał bym jakiejś alternatywy zamiast jazdy typowym współczesnym góralem a tym bardziej fullem nawet z kat xc. Kwestia wygody. Edytowane 1 Kwietnia przez Tyfon79 Cytuj
Thomass13 Napisano 4 Kwietnia Autor Napisano 4 Kwietnia Po przeglądnięciu wielu filmów, ofert i przymierzeniu się do ilus rowerów, zamówiłem cannondale scalpel ht carbon 4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi