Eathan Napisano Poniedziałek o 10:43 Napisano Poniedziałek o 10:43 Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów może podpowiedzieć i polecić rozwiązanie, które pozwoli na publikację większej liczby śladów GPX. Rozwiązanie musi oferować następujące opcje: mapka, łatwość pobrania śladu gpx, brak potrzeby posiadania konta przez osoby pobierające w serwisie użytym do publikacji, opcja osadzenia w innej stronie, brak ograniczeń w pobieraniu śladów, może być sporo pobrań. Myślałem o https://ridewithgps.com/ ale zastanawiam się, czy jest coś innego prostszego. Cytuj
siemalysy Napisano Poniedziałek o 11:15 Napisano Poniedziałek o 11:15 Do podobnego celu używam mapy.cz Utworzyłem sobie tam jeden folder do takich celów. Można udostępnić cały folder, albo poszczególny ślad. Po wejściu w folder widać na mapie wszystkie ślady (poniżej). 2 Cytuj
Eathan Napisano Poniedziałek o 11:23 Autor Napisano Poniedziałek o 11:23 9 minut temu, szajbna napisał: Google my maps ? Google odpada z uwagi na pobieranie plików gpx. @siemalysy a da się to osadzić na innej stronie? W sensie chciałbym mieć na innej stronie okno a w nim mapkę z poglądem i opcję pobrania GPXa. Cytuj
siemalysy Napisano Poniedziałek o 11:33 Napisano Poniedziałek o 11:33 @Eathan nie wiem czy dokładnie o to chodzi. Można umieścić mapę na swojej stronie. Opcja ta wygląda tak. Ja z tego nie korzystam. Musiałbyś spróbować czy Tobie będzie odpowiadać. 2 Cytuj
Eathan Napisano Poniedziałek o 11:35 Autor Napisano Poniedziałek o 11:35 Tak dokładnie o to. Dziękuję. 1 Cytuj
siemalysy Napisano Poniedziałek o 11:40 Napisano Poniedziałek o 11:40 @Eathan bardzo proszę Cieszę się, że mogłem pomóc 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Poniedziałek o 16:54 Mod Team Napisano Poniedziałek o 16:54 A kojarzy ktoś jakąś polską stronę ze śladami/segmentami do pobrania ? Kiedyś pobierałem na kompie, który szlag trafił, a nie pamiętam, i raczej sam tego nie ustalę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi