Eathan Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów może podpowiedzieć i polecić rozwiązanie, które pozwoli na publikację większej liczby śladów GPX. Rozwiązanie musi oferować następujące opcje: mapka, łatwość pobrania śladu gpx, brak potrzeby posiadania konta przez osoby pobierające w serwisie użytym do publikacji, opcja osadzenia w innej stronie, brak ograniczeń w pobieraniu śladów, może być sporo pobrań. Myślałem o https://ridewithgps.com/ ale zastanawiam się, czy jest coś innego prostszego. Cytuj
siemalysy Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca Do podobnego celu używam mapy.cz Utworzyłem sobie tam jeden folder do takich celów. Można udostępnić cały folder, albo poszczególny ślad. Po wejściu w folder widać na mapie wszystkie ślady (poniżej). 2 Cytuj
Eathan Napisano 31 Marca Autor Napisano 31 Marca 9 minut temu, szajbna napisał: Google my maps ? Google odpada z uwagi na pobieranie plików gpx. @siemalysy a da się to osadzić na innej stronie? W sensie chciałbym mieć na innej stronie okno a w nim mapkę z poglądem i opcję pobrania GPXa. Cytuj
siemalysy Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca @Eathan nie wiem czy dokładnie o to chodzi. Można umieścić mapę na swojej stronie. Opcja ta wygląda tak. Ja z tego nie korzystam. Musiałbyś spróbować czy Tobie będzie odpowiadać. 2 Cytuj
siemalysy Napisano 31 Marca Napisano 31 Marca @Eathan bardzo proszę Cieszę się, że mogłem pomóc 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Marca Mod Team Napisano 31 Marca A kojarzy ktoś jakąś polską stronę ze śladami/segmentami do pobrania ? Kiedyś pobierałem na kompie, który szlag trafił, a nie pamiętam, i raczej sam tego nie ustalę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi