RabbitHood Napisano Niedziela o 15:34 Napisano Niedziela o 15:34 (edytowane) Taki fajny wykres znalazłem w sieci - czy prawdziwy dla tradycyjnych blatów (bo widzę, że tam narysowali NW)? Czy rzeczywiście między 2Z jest ok 4mm różnicy? Edytowane Niedziela o 15:35 przez RabbitHood Cytuj
Wojcio Napisano Niedziela o 16:56 Napisano Niedziela o 16:56 Obwód koła 2*Pi*r. Podziałka łańcucha (para ogniw czyli dwa ząbki) 1 cal=2,54mm. Wychodzi 4mm. Nie che inaczej. 1 Cytuj
RabbitHood Napisano Niedziela o 16:58 Autor Napisano Niedziela o 16:58 Mądrego to i warto posłuchać! Cytuj
RabbitHood Napisano Niedziela o 17:13 Autor Napisano Niedziela o 17:13 Aż tak głupi to nie jestem Cytuj
TheJW Napisano Niedziela o 17:14 Napisano Niedziela o 17:14 Przekątna okręgu czy elipsy? Ja asem w szkole nie byłem, ale... WTF? 🤯 Cytuj
RabbitHood Napisano Niedziela o 17:30 Autor Napisano Niedziela o 17:30 Interesuje mnie w tym przypadku tradycyjna zębatka a nie owal - a jedna i druga jest na tym wykresie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi