pierotez Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca Słuchajcie mam na szosie mocowanie z Ali do cycplusa. Wysięgnik wychodzi ze środka i ustawiając go poziomo napinam pancerze w kierownicy. Mogę ustawić pod kątem do góry ale wiadomo jak to będzie wyglądać Teraz wymieniłem linki i pancerze na te shimanowskie optisilk które są sztywne i nie poleca się ich mocno napinać. Jak w temacie, jest tego na Ali. Może ktoś coś podpowie 🙄 Cytuj
Greg1 Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca (edytowane) Może taki przykręcany do mostka? Wiem, że taki średnio pasuje do szosy, raczej do mtb ale jest to jakieś wyjście. Komputer rowerowy statyw aluminium rower ze stopu uchwyt na kierownicę sprzęt górska droga jazda na rowerze uchwyt do Garmin RR7322 - AliExpress 18 Tu jest taki "karbonowy", chyba bardziej pasuje do szosy OGEVKIN przedłużenie mostka rowerowego uchwyt do montażu komputera z włókna węglowego stojak na GPS/komputer rowerowy/aparat/farbowe akcesoria rowerowe 3K czarny - AliExpress 18 Edit. Ten na pewno nie będzie ugniatał kabli: WEST BIKING uchwyt rowerowy przednie światło uchwyt lampy uchwyt przedłużający ze stopu aluminium do komputera rowerowego Wahoo Bryton Garmin Bracke - AliExpress Edytowane 28 Marca przez Greg1 1 Cytuj
pierotez Napisano 28 Marca Autor Napisano 28 Marca (edytowane) Faktycznie ten do mostka powinien być OK. Ustawi się pewnie jako przedłużenie mostka Taki też mam wklejony w koszyk: https://a.aliexpress.com/_EzkMh6C Edytowane 28 Marca przez pierotez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi