chudzinki Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca To ten rower https://katalog.bikeworld.pl/2020/web/produkt/rowery_gorskie/xc_maraton/rockrider/70248/rockrider_340_26 ? Jeżeli nie brakuje Ci szybkich biegów to możesz śmiało patrzeć np. na Meridę, którą linkowałeś. Cytuj
clavdivs Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca Dlaczego odpadł Unibike? jest to firma która się wysecjalizowala w robieniu crossów dla polskiego społeczeństwa i uważam że to robią najlepiej. Jest jak ten passat tedeiku, wszystko proste, sprawdzone przemyślane, żadnych udziwnień. 1 Cytuj
BastJon Napisano 28 Marca Autor Napisano 28 Marca Unibike ma Shimano Cues, a czytałem, że o wiele lepsze są Deore Cytuj
smw44199 Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca Cues 6000 zastępuje Deore wg terminologii Shimano. Cytuj
clavdivs Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca Jaką masz gwarancję zę za 2 lata będziesz mógł kupić cos z Deore, albo jak będzie to z głupimi cenami kolekcjonerskimi. Nie miałem styczności z cues, ale kopowałem korbę cues i uzytkuje, jak za ta cenę to wykonanie i jakość rewelacyjna. 1 Cytuj
BastJon Napisano 28 Marca Autor Napisano 28 Marca W Unibike Crossfire jest Shimano cues u4020-9 i z opinii ludzi nie za dobra jest Cytuj
BastJon Napisano 28 Marca Autor Napisano 28 Marca (edytowane) Prawdopodobnie wybór padnie na rower Crossowy Unibike Crossfire GTS 😉 Dziękuję Wam za wszystkie opinie i pomoc ! Edytowane 28 Marca przez BastJon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi