GosiaG Napisano Środa o 18:29 Napisano Środa o 18:29 Dzień dobry, chce na urodziny dla mamy kupić rower elektryczny do 6 tysięcy, co w tej cenie mogę najlepszego kupić? Gównie do miasta i jazdy po lasach, byle nie był klasycznie "miejski". Z góry dziękuję za podpowiedzi! Cytuj
Mihau_ Napisano Środa o 19:10 Napisano Środa o 19:10 Budżet o kilka stów przewalisz ale chyba nie ma nic rozsądniejszego https://www.decathlon.pl/p/rower-elektryczny-trekkingowy-riverside-520-e-niska-rama/_/R-p-342851 Cytuj
chrismel Napisano Środa o 19:22 Napisano Środa o 19:22 Wybierałbym z tej oferty. Mają naprawdę kilka świetnych propozycji: https://www.centrumrowerowe.pl/rowery/elektryczne/?sort=2 Np. ta: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-elektryczny-winora-e-flitzer-pd34004/?v_Id=193385 Cytuj
Makaveli455 Napisano Środa o 20:11 Napisano Środa o 20:11 Jeśli mama lubi wygodną pozycje na rowerze i chce sobie pojeździć na długie wycieczki z pojemnym akumulatorem to polecam INDIANA E-Cruise U19 28 cali Czarny 2025 Rower elektryczny - niskie ceny i opinie w Media Expert Właśnie odebrałem ten rower dzisiaj, przejechałem 15 km i jestem naprawdę zadowolony, nie wiem czy jest coś lepszego w tej cenie, ale też tu założyłem temat i nic lepszego nie znalazłem. Jeśli mama chce jeździć cały czas na wspomaganiu warto też rozważyć fiido c11 w wersji pro , trochę mniejsza pojemność baterii, ale ma czujnik momentu obrotowego, co zaoszczędzi baterie i będzie się mamie łatwiej ruszało. Jeśli jednak, podobnie jak ja , będzie używać wspomagania tylko na wzniesieniach , to polecam tą indiane, jest to porządny rower. 1 Cytuj
chrismel Napisano Środa o 21:23 Napisano Środa o 21:23 Po 15 km wystawiasz opinię ? Przejedź chociaż kilka tysięcy, wnieś go kilka razy po schodach (ponad 25 kg) i wtedy napisz że jesteś zadowolony. Ja takiego roweru za darmo bym nie wziął. Niech ci się bateria rozładuje. I jak wrócisz do domu ? Taksówką ? Cytuj
Makaveli455 Napisano Środa o 21:56 Napisano Środa o 21:56 Nie wiem o czym Ty w ogóle mówisz baterie się wyciąga , jak chce się rower dźwigać czy wnosić po schodach, chyba że ma się nie równo pod kopułą. Poza tym mało kto kupuje rower elektryczny, żeby wnosić go po schodach, raczej każdy zostawia go w garażu lub piwnicy, a jeśli nie, to trzeba pierwsze wyciągnąć baterie, żeby był 5 kg lżejszy, a nie targać z baterią. Bez wspomagania można jechać na tym rowerze bez problemu po płaskim, tak jak napisałem, nie czuć zbytnio różnicy w porównaniu do zwykłego roweru, więc kolejna bzdura jakaś, a co do rozładowania baterii, to masz na wyświetlaczu poziom naładowania baterii i mniej więcej wiesz za ile się rozładuje i to tyczy się każdego roweru elektrycznego, w każdym Ci może bateria paść. Ja nie wystawiam opinii, tylko napisałem , że rower jest solidny, co mogę stwierdzić, po tych 15 km, niedłujgo będę jeździł na nim więcej i na pewno wystawie opinie, po większej ilości km. 1 Cytuj
Mihau_ Napisano Środa o 22:00 Napisano Środa o 22:00 Cytat baterie się wyciąga , jak chce się rower dźwigać czy wnosić po schodach 😂😂😂😂😂 Cytat Poza tym mało kto kupuje rower elektryczny, żeby wnosić go po schodach, raczej każdy zostawia go w garażu lub piwnicy Serio? To jakiego roweru potrzebujesz do poruszania się determinuje fakt posiadania, lub nie, garażu albo piwnicy? Cytat Bez wspomagania można jechać na tym rowerze bez problemu po płaskim, tak jak napisałem, nie czuć zbytnio różnicy w porównaniu do zwykłego roweru, To ja chyba jakiś dziwny jestem skoro odczuwam różnicę 1kg a dla ciebie 10+ "zbytnio nie czuć" Cytuj
Makaveli455 Napisano Środa o 22:15 Napisano Środa o 22:15 (edytowane) co w tym śmiesznego? rozumiem że targasz rower na 2 piętro z baterią ? przyszło grono wzajemnej adoracji, polaczki cebulaczki, nie pomogę , ale skrytykuje nie radzę słuchać takich osób, bo jest ich masa, taka już polska mentalność, "nie wziąłbym za darmo" "taki rower to totalny gruz" , a tak naprawdę siedzi przed kompem i żal mu dupę ściska, bo ktoś sobie kupić coś, na co takiego delikwenta nie stać. Żałosne. Autor tematu przynajmniej ma już odpowiedź na jedno pytanie. Kogo nie słuchać w tej dyskusji, bo przemawia przez niego zawiść. Jak mówię że nie odczuwam różnicy w jeździe po płaskim terenie między tym modelem a trans kross 3.0, to jest to prawda, bo jeździłem na trans krossie 2 sezony i wiem co czułem, było tak samo, a jak Ty mówisz że czujesz różnice między podobnymi rowerami, jak jest 1kg więcej, to po prostu kłamiesz i tyle, jesteś zawistny i chcesz źle doradzić, tyle. Proponujesz jakieś gówno z decathlonu, które nawet baterii nie ma w ramie, silnik to jakiś noname, który nie ma nawet 50nm z tylko 3 trybami wspomagania, z przerzutką noname i baterią w miarę akceptowalna (504WH), za cenę 6500 złotych, z wagą zaledwie 3 kg mniejszą niż model który kupiłem, nie wziąłbym tego roweru nawet za 5000, a co dopiero za 6500(za 4700 jest fiido c11 pro z identycznym parametrami i baterią w ramie!). Niepoważny, zawistny typek No jest jeszcze opcja, że niektórzy mają na tym forum płacone premie z decathlonu i tego typu firm za takie opinie. Edytowane Środa o 22:28 przez Makaveli455 1 Cytuj
Tyfon79 Napisano Środa o 22:42 Napisano Środa o 22:42 Godzinę temu, chrismel napisał: Po 15 km wystawiasz opinię ? Przejedź chociaż kilka tysięcy, wnieś go kilka razy po schodach (ponad 25 kg) i wtedy napisz że jesteś zadowolony. Ja takiego roweru za darmo bym nie wziął. Niech ci się bateria rozładuje. I jak wrócisz do domu ? Taksówką ? Nie uważasz, że się mocno zapędziłeś? Rowery z silnikami w kole plus parę innych kwestii to na miasto fajna sprawa ale masz całą masę innych konstrukcji z silnikami centalnymi gdzie taka waga to standard i jakoś ludzie z tego korzystają. Szczerze wolał dołożyć jak już 2-3 tys i kupić właśnie coś z centralnym silnikiem na Boschu. @Makaveli455 panowie zobaczyli Media Expert i dostali wścieklizny Zdarza się. 1 Cytuj
XC100S Napisano Czwartek o 06:46 Napisano Czwartek o 06:46 To dla niego duże wydarzenie kupić rower w Media … i teraz będzie z wszystkimi „walczył” aby przekonać do jego słusznego „jedynego” wyboru. Gdy się coś zepsuje a tak się pewnie stanie to przynajmniej mamy spokój że tu nie przyjdzie po pomoc. Przecież nie przyzna się że serwis Media … nie istnieje a rower ciągle wykazuje problemy. 1 Cytuj
Makaveli455 Napisano Czwartek o 11:48 Napisano Czwartek o 11:48 Oho przyszedł następny agent , który zaproponował jakieś śmieci z decathlonu z silnikiem 356 wh , a fiido pro określił mianem "chińskiego łajna" , jedyny akceptowalny wybór to według tego agenta jest w decathlonie, a że jego części nie nadają się do niczego, to już nieważne , ważne że decathlon , "tam przynajmniej serwis będziesz miał, a jak nie kupisz w decathlonie to już po Tobie, wszystko się zepsuje i będziesz płakał" 😀 nie wiem, czy to forum ktoś kontroluje, ale takie typki powinny mieć bana, bo to jest ewidentne działanie na szkodę osób szukających pomocy , a te typki albo mają kontrakt z decathlonem, albo mają decathlon za jakieś guru. "chcesz pozycje wyprostowaną na rowerze? Zapomnij, ja wiem lepiej jaka pozycja bęedzie dla Ciebie wygodna" za takie doradztwo to ja podziękuję 1 Cytuj
XC100S Napisano Czwartek o 12:01 Napisano Czwartek o 12:01 (edytowane) Nowy szeryf forum. Zamiast oczerniać ludzi zacznij jeździć i gdy zrobisz kolejne setki kilometrów a później tysiące kilometrów (oby się udało) będziesz wiedział kto miał rację. A póki co jesteś całkiem … Edytowane Czwartek o 12:08 przez XC100S Cytuj
Makaveli455 Napisano Czwartek o 12:13 Napisano Czwartek o 12:13 Ty się już nie martw o moją jazdę agenciku z decathlonu, zajmij się tam obsługą klienta, bo decathlon premii nie wypłaci, na forum nikogo nie przekabacisz 3 Cytuj
Mihau_ Napisano Czwartek o 14:04 Napisano Czwartek o 14:04 Właśnie! Co wy tu mnie będziecie sprzęty z największej sieci sklepów sportowych proponować jak w media expercie między pralką a lodówką cudeńka indiany stoją. Jakby potrzeba było serwisu to za kuchenkami w lewo. @Makaveli455 ogarnij się trochę. To, że kupiłeś rower w media expercie (kierując się jakimiś kryteriami) nie oznacza, że staje się on optymalnym wyborem dla wszystkich. Był czas, że MTB indiany polecaliśmy a niskim budżecie bo po prostu były tego warte noooo ale sytuacja na rynku jest dynamiczna i kierujemy się tutaj rozsądkiem a nie naklejką na ramie. Cytuj
Makaveli455 Napisano Czwartek o 14:09 Napisano Czwartek o 14:09 No właśnie mam wrażenie że kierujecie się naklejką a nie rozsądkiem, Ty np. zaproponowałeś za 6500 rower z baterią na wierzchu, przerzutkami firmy microsh*t itp. , a za 4700 można kupić rower z lepszym osprzętem, bardzo podobny, z czujnikiem momentu obrotowego i baterią w ramie. To o jakim rozsądku tu mowa? Nawet doliczając serwis, w razie gdyby coś się stało, wyjdzie taniej. Cytuj
Greg1 Napisano Czwartek o 14:28 Napisano Czwartek o 14:28 16 godzin temu, Makaveli455 napisał: a tak naprawdę siedzi przed kompem i żal mu dupę ściska, bo ktoś sobie kupić coś, na co takiego delikwenta nie stać Ale zdajesz sobie, mam nadzieję, sprawę, że gro ludzi tu na forum ma rowery kosztujące więcej niż ta Twoja Indiana? Co więcej mają po dwa, trzy rowery i nikt z nich nikomu nie pisze, że ich na porządny rower nie stać jak ktoś się pyta o rower np. za 2 tys. zł tylko wszyscy starają się pomóc i doradzić? Cytuj
Makaveli455 Napisano Czwartek o 14:32 Napisano Czwartek o 14:32 No rady wspaniałe macie, ja się pytam o rower, podając konkretne wymagania pod siebie, czyli wyprostowana pozycja , a typek zamiast mi doradzić taki rower, to mi wmawia , że wyprostowana pozycja to nie dla mnie i mam być pochylony, bo on tak jeździ i on ma racje, a ja się nie znam Cytuj
HSM Napisano Czwartek o 14:36 Napisano Czwartek o 14:36 @Makaveli455 Kupiłeś..., ciesz się jazdą i tyle... Ale czemu próbujesz wręcz walczyć "o dobre imię" Indiany z ME, to już w ogóle nie kapuję. W swoim zacietrzewieniu umyka Ci, że ktoś zestawił tą Indianę z rowerem, który ma pewne rzeczy lepiej rozwiązane i bez względu na to, jak się będziesz miotał i wyzywał od "agencików z decathlonu", to rzeczywistości nie zmienisz: ma czujnik nacisku na pedały, a nie jedynie prosty PAS, co sprawia, że jazda nim będzie przypominała jazdę normalnym rowerem jest sieci sklepów sportowych, której polityka reklamacyjna należy do bardzo atrakcyjnych, a nie z sieci rtv, agd, gdzie te indiany to tylko dodatek. Jak Ci powyższe nie wystarcza, to dodaj sobie, że ma 8-rzędowy a nie 7-rzędowy napęd (tego B'twina możesz sobie wyśmiewać, ale to nie sprawi, że nagle 7-rzędowy Altus stanie się topowym napędem), hamulce Tektro a nie Alhonga (choć to pewnie jeden pies...), no i normalne stery/mostek ahead, a nie przedpotopowe rozwiązanie z mostkiem klinowanym w rurze sterowej (czy ja Panowie dobrze tam widzę, że to coś w tym stylu...?). Więc po co się tak napinasz...? Zluzuj Kolego. To są tylko bardzo proste i w sumie bardzo budżetowe rowery i nikt nie znajdzie w nich high-endowych rozwiązań. Ty wybrałeś Indianę. Inni wybraliby Riverside'a... Cytuj
Mihau_ Napisano Czwartek o 14:40 Napisano Czwartek o 14:40 Cytat To o jakim rozsądku tu mowa? 1. Riverside ma czujnik momentu. 2. Co z tego, że microshift? To, że nie znasz produktów danej marki nie oznacza, że nie są warte uwagi. Zresztą z czym mam tego microshifta porównać? Z altusem z indiany? Już bez jaj, ten altus kosztuje 60 złotych, to śmieć jak każdy inny za te pieniądze a kwota jest żenująca w stosunku do wartości roweru, to nie jest żaden ani na plus ani na minus. 3. Zewnętrzna bateria to wada? Z jakiego powodu? Jeśli komuś polecasz rower to bierz pod uwagę całokształt zakupu. Cenę, osprzęt, serwis, dostępność części. Promujesz rower marki własnej marketu rtv agd, kilka lat temu nie mieli rowerów, dzisiaj mają, za dwa lata mogą z nich wyjść...co wtedy będzie z dostępnością części do indiany? Skąd weźmiesz tę wbudowaną baterię jeśli ci padnie? Zakup sprzętu w decathlonie to gwarancja jego użyteczności, powszechnego dostępu do serwisu i bardzo proklienckiej postawy, totalna odwrotność tego co można spotkać w media. Chcesz tam kupić analogowy rower? Proszę bardzo, nie wrzucili do niego części z NASA, coś podmienisz, coś zdrutujesz i pojedziesz. Co w przypadku kiedy padnie ci coś w elektryku indiany za np. 3 lata? Nic tylko zapłakać Cytuj
Makaveli455 Napisano Czwartek o 14:50 Napisano Czwartek o 14:50 Nie dziwie się że w tym kraju jest jak jest lemingi pełną parą są wszędzie, które w ogóle nie umieją nawet czytać ze zrozumieniem, walka o dobre imie indiany hahahhaha, niezłe jaja xD lizanie dupy sobie nawzajem bo ktoś ma więcej postów na forum i jest tutaj dłużej, a to świeżaczek przyszedł i się wymądrza, oooo nie tak to być nie będzie, trzeba mu pocisnąć!!! Większość zawsze ma racje! Typowe lemingi Choćbyś młotkiem bił, to do głowy nie wbijesz inteligencji. Dalej polecajcie rowerki tandetne, niech lemingi kupują a was kierownik pochwali za dobrą sprzedaż, albo może nawet szefunio jakąś premie odpali, a inni niech się walą, ważne że ja mam dobrze. Taka z was banda. Mam tylko nadzieję, że jak jakiś zwykły, normalny człowiek będzie chciał kiedyś znaleźć jakiś rower pod siebie i wpadnie na to forum, to przeczyta ten temat i dowie się że nie warto i lepiej zrobić samemu research niż posłuchać się jednego z drugim forumowego "speca". Myślicie że macie jakąś fachową wiedzę, a tak naprawdę się tylko wymądrzacie, bo każdy kto ma łeb na karku i trochę chociaż zapozna się z tematem, was wyśmieje z miejsca. Po co mi napęd 8 - rzędowy w rowerze do spokojnej jazdy , nie sportowej? Doradzając komuś, trzeba wejśc w buty osoby, której się doradza i postawić się na jej miejscu, a nie doradzać pod siebie, bo ja wole zapierdzielać więc nie wyobrażam sobie mieć mniej niz 7 przerzutek xD, już kij z tą przerzutką bo to można wymienić za grosze, ale to jest kpina co wy piszecie, komuś zależy na wygodnym rowerze, z komfrotową pozycją i dobrą baterią, a wy mówicie nie, nie nie, to jest gówno, weź se taki z połowe mniejszą baterią i masz jeździć pochylony, tylko tak się jeździ na rowerze! MIhau_ Ja nie porównałem do indiany tego Twojego wynalazku, tylko do Fiido, który kosztuje 4700 i też ma czujnik momentu obrotowego. Wole mięc shminano niż microsh*t. Zewnętrzna bateria to dla mnie wada ogromna głównie ze względu na to, że łatwo ją ukraść, do tego ma gorszą ochronę przed czynnikami zewnętrznymi. Bateria kupujesz na stronie indiany jak padnie xD wypadało by sprawdzić zanim napiszesz bzdury Szkoda gadać , jakie bzudry tutaj pisza lemingi , części do indiany , jakie to są części do indiany? Bo z tego co wiem, to indiana nie ma żadnych swoich części, tylko składa rowery z części powszechnie dostępnych na rynku, takich jak są we wszystkich rowerach. Części do indiany, hmmmm, masz na myśli rame z napisem indiana? Rzeczywiście mógłby być problem, o tym nie pomyślałem, geniuszu!!! płakać to można nad Twoją głupotą 2 Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 15:15 Napisano Czwartek o 15:15 Rejestracja wtorek. Założenie tematu wtorek i od razu link do Indiany. Decyzja o zakupie Indiany w środę. Polecanie tego samego roweru w innym temacie również w środę, po przejechaniu, uwaga!, 15 km. Urzekła mnie ta historia 🙂. @Makaveli455, masz rację - wszyscy tutaj piszą bzdury i są sprzedawcami konkurencyjnej firmy. 19 godzin temu, chrismel napisał: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-elektryczny-winora-e-flitzer-pd34004/?v_Id=193385 Ciekawy rower. Kwestia czy pozycja będzie odpowiadać. 2 1 Cytuj
Makaveli455 Napisano Czwartek o 17:01 Napisano Czwartek o 17:01 Pojemność akumulatora 250wh, pozycja pochylona , mmmm cudowny rower, idealny , dla starszej kobiety 😂😂😂 z chęcią bym taki kupił dla swojej 60- letniej mamy, pewnie by była zachwycona. Powiedział bym że leming z forum rowerowego gorąco polecał Cytuj
Mihau_ Napisano Czwartek o 17:42 Napisano Czwartek o 17:42 2 godziny temu, Makaveli455 napisał: Bateria kupujesz na stronie indiany jak padnie xD wypadało by sprawdzić zanim napiszesz bzdury Stronie indiany xd Czego ty chłopie nie rozumiesz? Nie istniała "fabryka rowerów indiana" i media expert nie zaczął od niej kupować rowerów, media expert powołał do życia ten brand tak samo jak np. elektroniczne śmieci sprzedawane jako goetze jensen i jak im się przestanie spinać to w ciągu jednego dnia cała "marka" razem ze "stroną indiany" wyleci w kosmos. Prezesem spółki, która "produkuje" indianę jest wiceprezes media expert 2 godziny temu, Makaveli455 napisał: Bo z tego co wiem, to indiana nie ma żadnych swoich części, tylko składa rowery z części powszechnie dostępnych na rynku, takich jak są we wszystkich rowerach. Części do indiany, hmmmm, masz na myśli rame z napisem indiana? Rzeczywiście mógłby być problem, o tym nie pomyślałem, geniuszu!!! Dawaj z jakiego innego źródła niż "strona indiany" możesz kupić baterię wbudowaną w ramę A w ogóle to gdzie ona na tej "stronie indiany" jest? Zewnętrzną baterię do roweru z decathlona wrzucam jaką chcę 2 godziny temu, Makaveli455 napisał: Wole mięc shminano niż microsh*t. Ale już ci napisałem wcześniej. To co ty "wolisz" nie ma żadnego znaczenia kiedy brak ku temu merytorycznych argumentów 2 Cytuj
HSM Napisano Czwartek o 18:03 Napisano Czwartek o 18:03 3 godziny temu, Makaveli455 napisał: MIhau_ Ja nie porównałem do indiany tego Twojego wynalazku, tylko do Fiido, który kosztuje 4700 i też ma czujnik momentu obrotowego. Wole mięc shminano niż microsh*t. Zewnętrzna bateria to dla mnie wada ogromna głównie ze względu na to, że łatwo ją ukraść, do tego ma gorszą ochronę przed czynnikami zewnętrznymi. To już ta Indiana nie jest doskonała...? Do tej pory nawet się nie zająknąłeś o jakimś Fido! To w końcu jak...? Bo widzę, że zmienna natura Twa! 3 godziny temu, Makaveli455 napisał: Zewnętrzna bateria to dla mnie wada ogromna głównie ze względu na to, że łatwo ją ukraść, do tego ma gorszą ochronę przed czynnikami zewnętrznymi. Bateria kupujesz na stronie indiany jak padnie xD wypadało by sprawdzić zanim napiszesz bzdury (...) Bo z tego co wiem, to indiana nie ma żadnych swoich części, tylko składa rowery z części powszechnie dostępnych na rynku, takich jak są we wszystkich rowerach. Czy ona zewnętrzna, czy wewnętrzna - tak samo łatwo czy trudno ją ukraść. Jedna i druga jest blokowana takim samym badziewnym zamkiem. A co do ochrony przed warunkami atmosferycznymi, to chyba nie sądzisz że ta klapka w Indianie jest jakoś specjalnie wodoszczelna... Mógłbym się z Tobą zgodzić, jakby to była w pełni chowana w ramie bateria (z możliwością wyjęcia tylko de celów serwisowych, no ale pewnie wówczas byś się przyczepił, że nie da się jej łatwo zdjąć z roweru... A co do Twojego optymizmu względem dostępności części do tej Indiany czy Twojego Fido, to owszem, tam są tanie, albo bardzo tanie komponenty powszechnie używane w rowerach i zawsze sobie coś tam znajdziesz na wymianę w razie czego, ale rzeczy specyficznych - czyli właśnie mocowanej w ramie baterii, która ma pasować do tej konkretnej ramy, to tak łatwo nie znajdziesz. Jak za parę miesięcy ME wyprzeda Indiany, a polski zakład składający rowery pod tą marką zamówi w Chinach nową partię ram pod nowe rowery i nowe baterie pasujące pod nowe ramy - bo akurat takie sobie na tej Alibabie znaleźli - to będziesz szukał wiatru w polu, a nie baterii. Zintegrowane baterie są fajne, jak opierasz się na dużych dostawcach w rodzaju Boscha, Shimano, gdzie masz realną a nie tylko teoretyczną możliwość wymiany po jakimś czasie. Nie wierzysz? Spytaj Canyona, jak im idzie poszukiwanie sprawnych zamienników nietypowych baterii w Spectralach ON i Torque'ach ON, a to przecież nie detaliczny konsument, ani nawet producent wielkości tej Indiany, a naprawdę duża marka rowerowa. No i na koniec w sumie kwintesencja Twojego wywodu... 3 godziny temu, Makaveli455 napisał: Nie dziwie się że w tym kraju jest jak jest lemingi pełną parą są wszędzie, które w ogóle nie umieją nawet czytać ze zrozumieniem, walka o dobre imie indiany hahahhaha, niezłe jaja xD lizanie dupy sobie nawzajem bo ktoś ma więcej postów na forum i jest tutaj dłużej, a to świeżaczek przyszedł i się wymądrza, oooo nie tak to być nie będzie, trzeba mu pocisnąć!!! Większość zawsze ma racje! Typowe lemingi Choćbyś młotkiem bił, to do głowy nie wbijesz inteligencji. Dalej polecajcie rowerki tandetne, niech lemingi kupują a was kierownik pochwali za dobrą sprzedaż, albo może nawet szefunio jakąś premie odpali, a inni niech się walą, ważne że ja mam dobrze. Taka z was banda. Mam tylko nadzieję, że jak jakiś zwykły, normalny człowiek będzie chciał kiedyś znaleźć jakiś rower pod siebie i wpadnie na to forum, to przeczyta ten temat i dowie się że nie warto i lepiej zrobić samemu research niż posłuchać się jednego z drugim forumowego "speca". Myślicie że macie jakąś fachową wiedzę, a tak naprawdę się tylko wymądrzacie, bo każdy kto ma łeb na karku i trochę chociaż zapozna się z tematem, was wyśmieje z miejsca. (...) Szkoda gadać , jakie bzudry tutaj pisza lemingi , części do indiany , jakie to są części do indiany? Bo z tego co wiem, to indiana nie ma żadnych swoich części, tylko składa rowery z części powszechnie dostępnych na rynku, takich jak są we wszystkich rowerach. Części do indiany, hmmmm, masz na myśli rame z napisem indiana? Rzeczywiście mógłby być problem, o tym nie pomyślałem, geniuszu!!! płakać to można nad Twoją głupotą Do tej pory myślałem, że Ty tak z troski "o markę", więc to budziło albo lekki uśmiech, albo niewielkie zażenowanie, że można mieć tak żarliwego ambasadora..., ale tu się okazuje, że Ty po prostu cham jesteś.. To ciekawe, jak do tego podejdą admini, bo za mniej szorstki język ludzie żegnali się z tym forum.. 2 Cytuj
Turysta05 Napisano Czwartek o 19:21 Napisano Czwartek o 19:21 (edytowane) Tak się zaczęło..... 22 godziny temu, chrismel napisał: Po 15 km wystawiasz opinię ? Przejedź chociaż kilka tysięcy, wnieś go kilka razy po schodach (ponad 25 kg) i wtedy napisz że jesteś zadowolony. Ja takiego roweru za darmo bym nie wziął. Niech ci się bateria rozładuje. I jak wrócisz do domu ? Taksówką ? A choćby po jednej rundce w sklepie, to co nie wystarczy aby mieć swoje zdanie? Ja na pokazach objechałem po 1ooo m różnymi modelami Winora, i wiem czego można oczekiwać od tych rowerów. A to, że ładuję baterie co ~3ookm jeżdżąc po piachach Puszczy Noteckej ze sakwami, to z czego się bierze? Mam lepsze baterie niż Tesla? Nie..., po prostu 2ookm jadę z przyjemnością w lesie, o własnych siłach🚴👍, chociaż to kloc 25+sakwy kg. 21 godzin temu, Mihau_ napisał: To ja chyba jakiś dziwny jestem skoro odczuwam różnicę 1kg a dla ciebie 10+ "zbytnio nie czuć" @Michau, tak dziwny jesteś, wymądrzasz się jak dzieciak na podwórku, co to ty odczuwasz... Rowerzyści objeżdżają świat ze sakwami 30kg i nie odczuwają potrzeby wymądrzania się. @chrismel, @Michau, @HSM, powstrzymajcie się trochę, nie prowokujcie "świeżaka"😉. Potrzebna i tu wojna? @Makaveli455 widać w Tobie potencjał😉, możemy chyba liczyć na rzetelne info, jak się rower sprawuje. Może wielu pomożesz👍 Ale teraz musisz się ogarnąć i przestać odszczekiwać😄😂🤣 Edytowane Czwartek o 19:30 przez Turysta05 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi