Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Zamierzam zakupić swojego pierwszego elektryka. Budżet 5-7 tysięcy złotych. Chciałbym , żeby był to rower trekkingowy, z wygodną pozycją , wyprostowaną, gdyż będzie mi służył do dłuższych wycieczek. Do tego zamierzam używać wspomagania tylko przy podjazdach [śląsk, trudny teren], dlatego ważne też jest żeby opony nie stawiały zbyt dużego oporu i przerzutka spełniała swoją funkcje [do tej pory jeździłem na trans krossie 3.0 z oponami 28 cali i taki mi odpowiadały]. Chciałbym, aby rower posiadał również pojemną baterie, która zbyt szybko nie padnie, mimo że będę się wspomagał tylko pod górke, to na śląsku te górki potrafią być naprawdę strome i długie. Wiem, że cudów tutaj nikt nie znajdzie dla mnie za tą cenę , ale chciałbym się po prostu doradzić. Zrobiłem osobisty research i najlepsze co do tej pory znalazłem to nowy model (2025) roweru Indiana e-cruise z media expert, oto link: INDIANA E-Cruise U19 28 cali Czarny 2025 Rower elektryczny - niskie ceny i opinie w Media Expert Rower do mnie przemawia ze względu na to że będę miał na nim wygodną pozycje, do tego bateria jest dosyć pojemna [630 wh], opony 28 cali, mniej więcej takie jak mam w obecnym trans krossie  3.0 i wygląda solidnie. Czy da się kupić coś lepszego w tych pieniądzach, czy to najlepsze co mogę kupić? Mam 177 cm wzrostu i ważę nieco ponad 80kg. Dziękuję wszystkim za pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.