TheJW Napisano 21 Marca Napisano 21 Marca (edytowane) Szukam do szosy minimalistycznych koszyków na bidony, koniecznie w kolorze czarnym ewentualnie ciemnym grafitowym. Chodzi mi o coś w stylu Elite Leggero, których cena jest z d...ecydowanie przesadzona. Kojarzycie coś podobnego, tańszego i niekoniecznie karbonowego? Edytowane 21 Marca przez TheJW Cytuj
TheJW Napisano 21 Marca Autor Napisano 21 Marca Brzydkie. Dostałem jeden z framesetem, średnio mi się podoba. Poza tym nawet gdybym chciał go użyć, to nie mogę znaleźć drugiego identycznego, nie mam pojęcia, co oni za model dorzucają. Cytuj
cervandes Napisano 21 Marca Napisano 21 Marca Na Decathlonie dzisiaj te koszyki widzę po 76 ziko z kodem WIOSNA. Czy to za dużo i warto szukać substytutu? Cytuj
TheJW Napisano 21 Marca Autor Napisano 21 Marca Nie widziałem go w tym kolorze szukając po sklepach internetowych i założyłem, że są tylko 4 "pudrowe". Dzięki, to chyba póki co faworyt, ale może znajdę gdzieś taniej Leggero lub ktoś podrzuci coś jeszcze innego. Cytuj
Lextalionis Napisano 21 Marca Napisano 21 Marca Przy okazji czy ktoś używał tego T-Race w gravelu i jest wstanie stwiedzić czy wystarczająco dobrze trzyma bidon? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Marca Mod Team Napisano 21 Marca Minimalistyczny to jest Fidlock 1 Cytuj
Mihau_ Napisano 21 Marca Napisano 21 Marca Nie wiem czy spełnia wymaganie minimalistycznego ale od kilku lat mam zamontowane "bontrager xxx" kupione u braci żółtych i uważam, że są świetne. Tym bardziej, że płaciłem za nie po 35 plnów a ważą 17g Cytuj
Greg1 Napisano Sobota o 10:57 Napisano Sobota o 10:57 Oglądając tego Bontragera xxx u braci żółtych trafiłem na coś takiego, nie wiem czy da się znaleźć coś bardziej minimalistycznego 😁 https://share.temu.com/g2NbbeIh0XA Oglądając tego Bontragera xxx u braci żółtych trafiłem na coś takiego, nie wiem czy da się znaleźć coś bardziej minimalistycznego 😁 https://share.temu.com/g2NbbeIh0XA 2 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 15:27 Napisano Sobota o 15:27 @Greg1 masz tego Kocevo ultralight ? Ciekaw jestem jak ze stabilnością ciężkich bidonów 0,7 - 1 litr. Czy w ogóle coś takiego wejdzie ? Cytuj
Greg1 Napisano Sobota o 16:01 Napisano Sobota o 16:01 @pecio Nie nie mam. Tak jak napisałem, chciałem zobaczyć na Temu czy Ali jak wygląda wspomniany powyżej Bontrager XXX i ten mi się wyświetlił jako podobny produkt Cytuj
wymiennik Napisano Niedziela o 00:42 Napisano Niedziela o 00:42 (edytowane) Bontrager XXX - 16 g. Ale ciężki kloc. 😉😄 https://www.carbonworks.de/produkte/?lang=en 5 g, to jest dopiero waga. Można zaoszczędzić 11 g. Są tej samej firmy cięższe, 9 g. Są podobne w konstrukcji jak Alpitude i chińskie. Edytowane Niedziela o 00:44 przez wymiennik Cytuj
TheJW Napisano Poniedziałek o 19:36 Autor Napisano Poniedziałek o 19:36 (edytowane) W dniu 21.03.2025 o 11:27, cervandes napisał: Na Decathlonie dzisiaj te koszyki widzę po 76 ziko z kodem WIOSNA. Czy to za dużo i warto szukać substytutu? Zerknąłem jeszcze raz i wychodzi na to, że to jednak jest ten sam model, ale inaczej nazwany na stronie Deca. Tak że nie szukam dalej i biorę tam póki kod rabatowy aktywny. Wpadł mi jeszcze jakiś kupon za punkty więc za 71,5 zł sztuka byłem jeszcze w stanie przymknąć oko i kupić. Edytowane Poniedziałek o 19:52 przez TheJW 1 Cytuj
TheJW Napisano Środa o 14:14 Autor Napisano Środa o 14:14 Kurde, one naprawdę są karbonowe! Jak zobaczyłem to od razu pomyślałem, że jakieś takie liche się wydają, ale jak wyciągnąłem z opakowania i pomacałem to są jednak naprawdę sztywne i solidne. Waga ~17,5g sztuka - dla potomnych, bo dla mnie to akurat była kwestia drugorzędna. Mimo wszystko dzięki za wszystkie inne propozycje, może ktoś inny kiedyś skorzysta. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi