Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Szukam do szosy minimalistycznych koszyków na bidony, koniecznie w kolorze czarnym ewentualnie ciemnym grafitowym.
Chodzi mi o coś w stylu Elite Leggero, których cena jest z d...ecydowanie przesadzona. ;)
image.thumb.jpeg.6761f3380d7f3a73b9cc38bebc9a484d.jpeg

Kojarzycie coś podobnego, tańszego i niekoniecznie karbonowego?

Edytowane przez TheJW
Napisano

Brzydkie. ;) Dostałem jeden z framesetem, średnio mi się podoba. Poza tym nawet gdybym chciał go użyć, to nie mogę znaleźć drugiego identycznego, nie mam pojęcia, co oni za model dorzucają.

Napisano

Nie widziałem go w tym kolorze szukając po sklepach internetowych i założyłem, że są tylko 4 "pudrowe". Dzięki, to chyba póki co faworyt, ale może znajdę gdzieś taniej Leggero lub ktoś podrzuci coś jeszcze innego.

Napisano

Nie wiem czy spełnia wymaganie minimalistycznego ale od kilku lat mam zamontowane "bontrager xxx" kupione u braci żółtych i uważam, że są świetne. Tym bardziej, że płaciłem za nie po 35 plnów a ważą 17g

Napisano (edytowane)
W dniu 21.03.2025 o 11:27, cervandes napisał:

Na Decathlonie dzisiaj te koszyki widzę po 76 ziko z kodem WIOSNA. Czy to za dużo i warto szukać substytutu?

Zerknąłem jeszcze raz i wychodzi na to, że to jednak jest ten sam model, ale inaczej nazwany na stronie Deca. :) Tak że nie szukam dalej i biorę tam póki kod rabatowy aktywny. 

Wpadł mi jeszcze jakiś kupon za punkty więc za 71,5 zł sztuka byłem jeszcze w stanie przymknąć oko i kupić. ;)

Edytowane przez TheJW