Divx97 Napisano Niedziela o 15:26 Napisano Niedziela o 15:26 Hej, Miałem wcześniej treka marlina, jednak z czasem uświadomiłem sobie że nie chce już roweru na szybkozamykacze, ani osprzętu tektro, oraz że nie jest to rower bardzo wygodny (mam problem z lędźwiami, oraz bolała mnie często szyja - zbyt pochylona pozycja) Co za tym idzie - poszukuje roweru do jazdy rekreacyjnej po asfalcie, parku 1-2 razy w tygodniu na krótkie przejażdżki. Nie potrzebuję żadnych błotników bagażników itp. W szczególności chciałbym aby nowy rower miał: - ma sztywne osie - przerzutki 1x... - prostą kierownicę bez baranka - dobry osprzęt Wzrost 182, waga 87kg. Raczej celuje w nowe rowery. Dopuszczam również ponownie zakup MTB o ile pozycja będzie wygodniejsza niż na marlinie - bardziej chodzi o to że z amortyzatora i tak raczej nie korzystam, i w większości przejazdów blokowałem go. Fajnie również gdyby nie wyglądał "dziadkowo" ;) Wstępnie zwróciłem uwagę na Merida Big.Nine 600 2023r za 3700 zł nowy. Albo Trek Dual Sport 3 gen 5 (musiałbym poczekać na jakąś przecenę, lekko ponad budżet) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi