kriestof Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca Sprzedam rower szosowy Trek Madone 2.1 z 2014 roku. Jestem jego drugim właścicielem – kupiłem go w 2022 roku z ciekawości jazdy szosowej, ale niestety to nie dla mnie. Dodatkowo rower jest na mnie trochę za mały, dlatego sprzedaję. Specyfikacja: - Rama: aluminiowa 56 cm, widelec karbonowy - Napęd: Shimano 105 (przód 2x, tył 10x) - Pedały: SPD - Opony: Pirelli (wymienione jeszcze przed moim zakupem w 2022 roku) - Stan: w pełni sprawny, jedyny mankament to przednia przerzutka – nieco gorzej wchodzi na wyższe przełożenie, prawdopodobnie wystarczy regulacja. Wizualnie - przybrudzenia widoczne na ramie, guma na klamkach przetarta (nie wpływa na funkcjonalność). Dodatki GRATIS: - Pompka Bontrager Air suport HP PRO S (~140 zł) - Torba na ramę Topeak Tri Drybag (~70 zł) - Dętka Możliwość obejrzenia: Warszawa, Kabaty Preferuję odbiór osobisty Zapraszam do kontaktu! Cena: 2299 pln Link do aukcji: https://www.olx.pl/d/oferta/trek-madone-2-1-szosowka-w-dobrym-stanie-gratisy-CID767-ID14VBaQ.html?bs=olx_pro_listing
Rekomendowane odpowiedzi