marta_anna Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca Cześć Przeczytałam już wiele postów, fora, obejrzałam filmy na YouTube. Wciąż zdania podzielone...Mianowice temat cross vs MTB. Cel: asfalt, szutry, dukty leśne. Na dojazd do pracy i jazdę po mieście mam rower, ale też z chęcią zrobiłabym rotację z nowym. Weekendowo myślę 50:50, raz asfalt raz las. Dystans czasem 50-100 km las mieszany z asfaltem, z przewagą asfaltu, czasem krótsze trasy po lesie. Budżet to ok.3500, max. 4000. Miałam na oku również rowery z drugiej ręki: Marlin Trek 7 gen 3 (używka można dorwać za 4tys.) Marlin Trek 7 gen 2 Marlin Trek 8 CUBE ACCESS WS EXC Trek Dual Sport 3 z góry dziękuję za odpowiedzi, miłej niedzieli Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Marca Mod Team Napisano 16 Marca Chcesz mieć porównanie, to zainwestuj ze 2 stówy, i wypożycz dwa różne rowery np. w Decu... 1 Cytuj
spidelli Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca Jeśli mieszkasz w Gdańsku, Wrocławiu albo Warszawie - masz stacjonarne salony CR - to nie to samo co wypożyczenie ale można zrobić kilka rund na dedykowanej bieżni, można powąchać, pomacać... 1 Cytuj
Magaraszz Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca Wyżej masz najlepszą opcje zaproponowaną czyli prztestowanie samemu w praktyce bo forami, opiniami, filmikami jedynie człowiek sobie robie mętlik i "karuzele" w głowie. Te 200 zł jeśli nawet poświęcisz w imie "idealnego" dobrania roweru jest naprawdę niewielkim kosztem patrząc na to że masz wtedy "sprzęt" pod siebie, tobie pasujący, a branie pod uwage czy to ze strony producenta czy od forumowiczów który wygodniejszy, który dla ciebie jest zgubne przez to że osoba 170cm i osoba z 170cm może mieć tak różne proporcje ciała że takie miary są tylko czysto teoretyczne i POGLĄDOWE. Aby było ciut "wiarygodnie" sam od ponad tygodnia szukam intensywnie roweru i już się przekonałem o tym na własnej skórze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi