Fussil Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Cześć, Szukam roweru elektrycznego dla mamy głównie na codzienne dojazdy do pracy około 3-4km w jedną stronę (sporo stromych, długich górek) oraz weekendowego dojazdu na działkę (17km w jedną stronę) Obecnie mama używa zwykłego roweru Gazelle Orange z ramą 58cm która raczej jest zbyt duża na 165cm wzrostu. Budżet na rower to +/- 5000zł. Wiadomo, że im taniej tym lepiej, ale ma być to rower na lata. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o rowery elektryczne. Z tego co wyczytałem to warto zwrócić na to czy idzie dokupić baterie, czy bateria jest wyjmowana oraz czy można jeździć rowerem po rozładowaniu. Zależałoby mi żeby bateria była wyjmowana żeby można ją wziąć do domu i naładować. Im lżejszy będzie rower to też tym lepiej bo trzeba będzie go wyciągnąć po schodach z piwnicy. Znalazłem taki model: Husqvarna Eco City 2 w cenie 5299zł pytanie czy zaś 48cm rama to nie jest zbyt mało na taki wzrost. No i czy jest on rzeczywiście wart uwagi czy wybrać coś innego? Cytuj
XC100S Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca To jest bardzo dobry wybór poprzez sam rower i jego cenę. Co do rozmiaru ramy napisz do sprzedawcy. p.s. Sam mam do sprzedania podobny rower ale ma pół roku i ponad 600 kilometrów przejechane a cena około 5 tysięcy. Tu za tyle masz nowy dobry rower. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi