Mr.O. Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Witajcie serdecznie ! Posiadam rowerem Focus Whistler 3.8 https://www.focus-bikes.com/int/whistler-3-8 (Część danych na stonie jest błedna, jak łańcuch czy korba 😉 ) Posiada: 2x11 , z przodu posiada korbę M5100 36/26 170mm z tyłu CS m5100 11-42 Chciałbym jak najmniejszym kosztem wrzucić w niego pomiar mocy, najchętniej zostając przy 2x11 (teren, czasami turystyka, sakwy). SPD nowe są poza zasięgiem, używane - obawiam się czy jak kupię 2letnie - jak długo jeszcze wytrzymają... ? Skłaniam się ku Inpeak Kompatybilne i budżetowe byłoby wymienić korbę na M7000 , ale ciężko coś bardzo dostać.... Stąd pytanie - czy M6000 jest jednak kompatybilna z 2x11, czy faktycznie tylko 2x10 ? A może jakieś inne pomysły ? (funkcja celu to jak najtaniej pomiar w to wstawić ) 🙂 Dzięki ! Cytuj
Mr.O. Napisano 13 Marca Autor Napisano 13 Marca (edytowane) Podziękował dobry człowieku ! Coś się może bardziej zużywać ? Jakieś reperkusje ? @Dokumosa Edytowane 13 Marca przez Mr.O. Cytuj
Dokumosa Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca nie, wszystko będzie jak na korbie 2x11 zakładam rzecz jasna, że masz z tyłu piastę 135 qr. 1 Cytuj
Mr.O. Napisano 13 Marca Autor Napisano 13 Marca Chodzi Ci o szerokość? Mam FH-TX505-8 , na stronie napisali: Shimano TX500, QR, 5x135 mm Jak to standard dla 11 rz to na pewno tak . Cytuj
KSikorski Napisano 13 Marca Napisano 13 Marca Mam korbę nie-boost M7000 z Inpeakiem jeszcze na gwarancji. Długość 170mm. Być może dogadalibyśmy się... Cytuj
Mr.O. Napisano 13 Marca Autor Napisano 13 Marca Napisałem do Ciebie @KSikorskiale nie odczytane.... Dziękuję @Dokumosaza pomoc ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi