Magaraszz Napisano Poniedziałek o 18:34 Napisano Poniedziałek o 18:34 @chudzinki aa okej, a tak spytam bo mam w atrakcyjnej cenie możliwość kupna 2.35 będzie jakoś znacząco odbijało się to na prostej typu asfalt względem 2.25 czy jak mam jej w dobrej cenie nie zastanwiać się i brać? Cytuj
chudzinki Napisano Poniedziałek o 18:41 Autor Napisano Poniedziałek o 18:41 Niby to tylko 2,5 mm, ale ja bym nie brał, chyba, że to dojazdówki do konkretnego terenu 😏. Cytuj
FigoiFago Napisano Poniedziałek o 18:48 Napisano Poniedziałek o 18:48 Jeździłem na CST Jack Rabbit 2 Pro. I o ile na szutry, lekki teren są super to niestety u mnie dwa razy tylna opona strzeliła na boku. Raz zdarzyło mi się to na MTB Cross Maraton w Chęcinach co skutkowało końcem jazdy. Cytuj
TheJW Napisano Poniedziałek o 19:22 Napisano Poniedziałek o 19:22 47 minut temu, Magaraszz napisał: @chudzinki aa okej, a tak spytam bo mam w atrakcyjnej cenie możliwość kupna 2.35 będzie jakoś znacząco odbijało się to na prostej typu asfalt względem 2.25 czy jak mam jej w dobrej cenie nie zastanwiać się i brać? Nie bierz 2,35. Jest potwornie ciężka i niezauważalnie szersza od 2,25. Zupełnie się nie opłaca. Cytuj
Magaraszz Napisano Poniedziałek o 20:07 Napisano Poniedziałek o 20:07 @chudzinki @TheJW Aaa ciort z wami przez was ich nie biorę.😂 Dzięki za info ale faktycznie te 2.35 by prawie było takie szerokie jak moje obecnie 2.4 czyli traktory. Na spokojnie czekam na dętki od chińczynka potem się ogumieniem pomartwie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi