DonCamillo Napisano Niedziela o 14:08 Napisano Niedziela o 14:08 Cześć! Mam problem z luzem w korbie w moim rowerze. Chciałbym to naprawić, ale nie jestem pewien, jaki klucz będzie potrzebny do jej demontażu. Czy ktoś z Was wie, jaki klucz będzie pasował do tej korby? Czy to może być problem z niedokręconą śrubą mocującą, czy może coś poważniejszego? Cytuj
sky87 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu On chce zdjąć korbę, a ty @marvelo wrzuciłeś filmik jak wkręcić suport... Cytuj
marvelo Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Faktycznie, nie ten film wkleiłem (choć ten też się może przydać). Tu o zdejmowaniu: ŚCIĄGACZ DO KORB SHIMANO ISIS OCTALINK SuperB - TB-6617 - 13314885168 - Allegro.pl Edytowane 16 godzin temu przez marvelo Cytuj
DonCamillo Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Dzięki za odpowiedzi Panowie. W sumie moje pytanie było nie do końca trafne. Problemem jest to, że korba ma lekki luz na boki i nie do końca wiem jak go zniwelować, bo rozumiem że korba nie wchodzi ot tak na ośkę i potrzebne jest do tego jakieś specjalne narzędzie. Cytuj
sky87 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jak jest luz to na łożyskach. Wymień suport i tyle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi