mlody770 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Dzień dobry. Mam mały problem założeniem a raczej połączeniem tego amortyzatora z kołami bike ahead biturbo rs . Szerokość dolnych lag jest za duża i gdybym chciał to zrobić na siłę to by się po prostu wygięły . Pytanie moje jest następujące (i proszę nie pisać, że się nie da bo się da) czy wie ktoś może jakiego, jakiej firmy adaptera użyć. Trzeba wypełnić tą przestrzeń, która zostaje między krawędzią koła a wewnętrzna strona lagi Cytuj
TheJW Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Ehh, gravelowcy i ich pomysły... Znajdź sobie na stronie producenta end capy pasujące do szerokości widelca i średnicy osi, prawdopodobnie 110x15. Jak producent nie przewiduje, to albo AliExpress, albo dorabianie we własnym zakresie. Edytowane 16 godzin temu przez TheJW Cytuj
cervandes Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) A RS1 to nie były takie nietypowe endcapy nazywające się predictive steering? Moim zdaniem to nie będzie takie proste, że się po prostu da. Tu trzeba byłoby mieć piastę z możliwością założenia dedykowanych dla rs1 endcapów. A tak - masz egzotyczny amorek i egzotyczne koła z drugiej półkuli. Życzę powodzenia! Tutaj masz jak te endcapiki wyglądają: https://www.bikestacja.pl/en/piasta-przednia-dt-swiss-240s-mtb-straightpull-predictive-steering-rs1-15-110-czarna-28h-40-taniej-p-3941.html Edytowane 14 godzin temu przez cervandes Cytuj
mlody770 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Dzięki za odpowiedzi, ja wiem jak wyglądają te piasty pod rs1, tu bardziej rozchodzi się o te end capy. Patrzyłem na stronie bike ahead i nie wygląda jakby mieli coś takiego. Znalazłem coś takiego. Tylko tu też nie wiadomo czy to jest dedykowane do takiego połączenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi