rzeznik997 Napisano Sobota o 15:27 Napisano Sobota o 15:27 Cześć, jestem po zakupie nowego roweru i czeka mnie założenie owijek. I tutaj pojwia się pytanie, czy na to co widać na zdjęciu mogę już zakładać owijki czy linka koniecznie musi być zaraz przy kierownicy? Docisnąłem ją ile się dało do kierownicy i zastanawiam się czy tak to zostawić? Cytuj
Lextalionis Napisano Sobota o 17:14 Napisano Sobota o 17:14 Jeżeli nie da się przewodu puścić bliżej kierownicy to tak musisz zostawić i na to klej owijkę - nic na siłę nie powinieneś doginać. 1 Cytuj
ernorator Napisano Sobota o 18:42 Napisano Sobota o 18:42 (edytowane) Za mało pancerza zostawiłeś, gdyby było trochę więcej to mógł byś prosto puścić pod kierownicę i dalej puścić dołem do mostka. Była by bliżej kierownicy na początku. Natomiast nie jest to coś o co warto się martwić. Owijaj tak jak jest na zdjęciu. Edytowane Sobota o 19:13 przez ernorator 1 Cytuj
eloo Napisano Sobota o 19:59 Napisano Sobota o 19:59 jak będziesz owijał i naciągał owijkę uważaj tylko żeby pancerza linki przerzutki nie wyciągnęło z manetki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi