olgam Napisano 8 Marca Napisano 8 Marca Hej, Stoję przed wyborem crosowki. Zastanawiam się nad trek dual sport 2 gen 5 a unibike crossfire lds. Testowałam treka i bardzo mi się podoba jest lekki tylko zastanawia mnie ten sztywny widelec. Liczę na szybką jazdę ale czasem mam przed sobą płyty betonowe, kostki i piach przy terenach morskich. Poza tym czy pozycja polsportowa będzie wygodna na dłuższe trasy? Znów crossfire jest cięższy ale ma amortyzator oraz pozycje bardziej komfortową. Możecie coś doradzić? (Chce zrobić r10 i nie wiem co wybrać? ) Cytuj
grzesiowu Napisano 8 Marca Napisano 8 Marca Wideł w treku jest lekki, a amor w unibikeu ciężki. Amory suntura które producenci rowerów montują w crossach to dziadostwo Cytuj
Mihau_ Napisano 8 Marca Napisano 8 Marca 10 godzin temu, olgam napisał: Liczę na szybką jazdę ale czasem mam przed sobą płyty betonowe, kostki i piach przy terenach morskich. Do tego nie jest potrzebna amortyzacja, szczególnie niskiej klasy Cytuj
olgam Napisano 9 Marca Autor Napisano 9 Marca Dziękuję za odpowiedzi, Czyli żaden z tych ? 😜 12 godzin temu, grzesiowu napisał: Wideł w treku jest lekki, a amor w unibikeu ciężki. Amory suntura które producenci rowerów montują w crossach to dziadostwo Czyli żadnej z tych? 😜 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi