StRaDiVaRiUs Napisano 7 Marca Napisano 7 Marca (edytowane) W osobnym temacie rowerów cross/fitness napisałem czego szukam, więc mocno skrócę. Szukam drugiego roweru, do jazdy na co dzień, wysoki STACK niski REACH, czyli wyprostowana pozycja. Ponieważ wyprawówki mają sztywne boostowe osie, patrzę w ich kierunku. Udało mi się przymierzyć w Decathlonie Touringa 520 XL i jest spoko. Co polecacie, co ma dobry stosunek cena jakość i po zdjęciu bagażników i innego szpeju będzie względnie lekkie? Biorę pod uwagę kompletny rower, nowy lub używany, może być też sama rama, bo mam 2 zestawy pancernych kół do enduro. Osprzęt 1x miło by zaskoczył. Lubię jakość pracy Shimano Deore wzwyż, ale najważniejsza jest geometria i wygląd roweru, resztę mogę zmienić. Co polecacie, bo nie mam zielonego pojęcia o wyprawowych maszynach. Edytowane 7 Marca przez StRaDiVaRiUs Cytuj
StRaDiVaRiUs Napisano 8 Marca Autor Napisano 8 Marca Na tą chwilę udało mi się znaleźć 3 pozycje, które mają sztywne boostowe osie i geometrię, która być może będzie dla mnie ok. Co możecie o nich powiedzieć i czy znacie jakieś inne propozycje? Salsa Fargo XL Cinelli Hobootleg Geo XL Tumbleweed Stargazer XL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi