maciej888 Napisano Czwartek o 12:11 Napisano Czwartek o 12:11 Cześć, mam krótkie pytanie. Planuje zakup Treka DS 2 albo TREK MARLIN 5 do tej pory jeździłem z amortyzatorem stad moje wątpliwości co do DS Który z tych 2 rowerów jest wygodniejszy, bardziej komfortowy do jazdy po ścieżkach leśnych - trasy 25-50 km oczywiście tez trochę też nie idealny asfalt I pytanie może dziwne ale trudno czy np można na DS spokojnie i komfortowo zeskakiwać z krawężników czy takie wyczyny sa przeznaczone już dla rowerów z amortyzatorem i na koniec co byście polecili jeśli chodzi o crossa w porównywalnej cenie do DS ale z amortyzatorem z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 12:30 Napisano Czwartek o 12:30 A który DS 2? Link. Bo z amortyzatorami chyba też są. Cytat spokojnie i komfortowo zeskakiwać z krawężników czy takie wyczyny sa przeznaczone już dla rowerów z amortyzatorem Nie, to już musi być full. Żartuję! Oczywiście, że można, a czy komfortowo to zależy od Twoich umiejętności. Z tego co się orientuje to Marlin ma malutkie korby, więc to już raczej w teren. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi