eodum Napisano Sobota o 13:59 Napisano Sobota o 13:59 Witam, stoję przed ciężką decyzją kupna swojego pierwszego "poważnego" roweru. Im więcej czytam tym mniej wiem... chciałabym prosić o pomoc, może o jakies konkretne propozycje, jaki rower powinnam wybrać. Jazda głównie po mieście, czasem jakieś utwardzone ścieżki leśne. To do czego się przymierzałam: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-gravel-romet-finale-pd43778/?v_Id=233089, jednkaże zastnawiam się czy nie lepiej w tej cenie kupić używanego? Czy w ogole szukac gravela? czy w tej cenie, da sie kupic coś sensownego? Cytuj
Mihau_ Napisano Sobota o 17:35 Napisano Sobota o 17:35 Cytat jednkaże zastnawiam się czy nie lepiej w tej cenie kupić używanego? Jeśli potrafisz ocenić stan używanego roweru to warte rozważenia. Cytat Czy w ogole szukac gravela? Z takimi pieniędzmi i do jazdy po mieście - nie Pomyśl o tym https://www.centrumrowerowe.pl/rower-crossowy-damski-liv-rove-3-dd-pd43002/?v_Id=230008 Cytuj
WaGiant Napisano wczoraj o 11:20 Napisano wczoraj o 11:20 A masz doświadczenie z taką kierownicą ? Jeździłaś na rowerze z barankiem ? Jeśli nie, i biorąc pod uwagę zastosowanie to też jestem za rowerem crossowym . To najbardziej uniwersalny typ roweru . Używane rowery są dla ludzi którzy potrafią ocenić ich stan. Jeśli zapytasz w następnym poście ,, czy warto kupić ten rower z OLX " to raczej nikt ( odpowiedzialny ) nie odpowie na takie pytanie . Stan roweru można ocenić tylko widząc i dotykając go osobiście . 1 Cytuj
smw44199 Napisano wczoraj o 12:44 Napisano wczoraj o 12:44 22 godziny temu, eodum napisał: Jazda głównie po mieście, czasem jakieś utwardzone ścieżki leśne. Szukaj raczej czegoś bardziej uniwersalnego do którego opcjonalnie dołożysz bagażnik/ błotniki, to i codzienne sprawy/zakupy załatwisz. Jak będzie padać kałuże niestraszne. Jak Ci sie spodoba jazda na rowerze to kupisz sobie inny rower. Może wtedy gravel będzie odpowiedni? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi