Michamaza Napisano Sobota o 07:59 Napisano Sobota o 07:59 (edytowane) Cześć, mam pytanie który rower będzie lepszy na dojazdy do pracy i sporadyczne wycieczki do lasu ROMET RAMBLER FIT 29 2024( jest teraz za 1749 PLN z 2749 PLN) czy ROMET MUSTANG M2 2024 ( 2049 z 3300 PLN TEŻ NA PROMOCJI) ważę 120 kg i mam 180 cm wzrostu . Edytowane Sobota o 08:02 przez Michamaza Cytuj
zate Napisano Sobota o 12:13 Napisano Sobota o 12:13 (edytowane) Zorientuj się, gdzie będziesz mógł podjechać do serwisu gwarancyjnego. Romet dość dobrze jest rozłożony po całej Polsce. Mi nie robiono problemów, jak kupiłem rower przez internety w jednym miejscu i wskazano jeden z salonów prorowery. Jeżeli będziesz miał pewność, co do gwarancyjnej obsługi serwisowej, to wybór tańszego nie jest straszny. Choć przy Twoich kilogramach na pewno odczujesz zaletę przełożeń 3x9 w stosunku do 2x8 - z tego powodu bym jednak wydał nieco więcej. P.S. Intuicja mi mówi, że dałem się nabrać na post marketingowy. Edytowane Sobota o 12:18 przez zate 1 Cytuj
Michamaza Napisano Sobota o 16:34 Autor Napisano Sobota o 16:34 W planach mam modernizację roweru, dojdzie kaseta 10 rzędowa i całkowite złożenie go na deore/deore xt zastanawia mnie czy to będzie w miarę dobra baza...? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi