forscher Napisano Czwartek o 19:28 Napisano Czwartek o 19:28 (edytowane) Wybierz inny kierunek..... mówili... Może twoje ulubione wybrzeże Morza Pólnocnego (bleee zbyt płasko) Jedź tam, gdzie jeszcze nie byłeś ..... mówil... Przecież znasz ten kraj na wylot.... mówili... To fakt. Co zrobić... skoro tam tak bardzo ciągnie.... Po zeszłorocznej wyprawie do Chorwacji z finałem w Zadarze, aż kusi by pojechać dalej i dojechjać do południowego końca Chorwacji... a że nie za bardzo lubię realizować tylko jednego celu... postanowiłem tą trase nieco urozmaicić. Początek trasy w Wiedniu lub Grazu, następnie chcę zahaczyć o Bośnię i Hercegowinę w okolicach Bohac i Maritin Brod a także Štrbački Buk przez Bosansko Grahovo do królewskeigo miasta Knin. A potem to już z górki... przez okolice Parku Narodowego Krka przez Split, Hvar po Dubrownik, Kotor, do Podgoricy w Czarnogórze. Powrót z Podgoricy. Start 13.06.2024 - pociągiem z Katowic do Wiednia. Edytowane Czwartek o 19:59 przez forscher Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi