Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sadzicie o tym rowerze :

https://www.bikestyle.cz/crussis-2025-one-full-10-10-720-wh-ram-21-20-ah-720wh/

Waga 88 kg, wzrost 183

Raczej w góry typu Beskidy, jazda po szutrach, lesie, łatwe single. Żadnych chopków i takich tam. Cenowo byłby za 13500 zł tańszy a drozszy ( 900 ) za 14000. Czy jakośc do ceny jest ok ? Prosiłbym o skupienie się na tym modelu. Ewentualnie inne propozycje fulla do 15 ty-16 tys. Dodam , ze rozpatruję tylko silnik panasonica GX ultimate lub Bosch CX Performance z uwagi na tryb auto. Dodam , ze to ma być mój pierwszy full. nie oczekuję cudów. Do tej pory jeździłem na własnoręcznie zrobionym elektryku na bazie krossa levela 4 z silnikiem bafanga w tylnym kole. jako, że moim pierwszym wyborem jest rower bez elektryki, nie chę ładować kasy niepotrzebnie. Jestem w stanie przy rowerze pogrzebać i wymienić to i owo.  Co sadzicie o tym rowerze. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Napisano

Nie wiem czy Ci to pomoże, ale podzielę się.

W zeszłym tygodniu odebrałem ze sklepu w Czechach (bikemax.cz) Crussis e-Largo M510 9.8-L z baterią 900Wh. Prędzej miałem okazję pojeździć na fullu KTM i Kross Level Boost 2.0. Póki co jestem bardzo zadowolony. Osprzęt sensowny, na baterii w trybie Boost zrobiłem 100km i zostało jeszcze ponad 30% (moja waga 65kg). Jak masz jakieś pytania odnośnie marki Crussis to pisz śmiało, może będę umiał odpowiedzieć.