Sebamazi2 Napisano Środa o 18:07 Napisano Środa o 18:07 Dzień dobry. Piszę z pytaniem apropos kupna mojego pierwszego roweru elektrycznego. Jest to haibike nduro 7. Rower który zamierzam kupić jest używany z przebiegiem 1500km. Wygląda jak nowy. Niestety nie będę mógł osobiście go sprawdzić. Moje pytanie brzmi czy rower elektryczny z przebiegiem 1500km to dużo? Ile wytrzymują silniki yamaha pw-x3 Cytuj
Rafał87 Napisano Środa o 19:55 Napisano Środa o 19:55 Kupno uzywki w ciemno ryzykowne. Wiesz że mają być dopłaty do elektryków? wtedy nowy z dopłatą może się okazać lepszą ofertą. Cytuj
PiotrWie Napisano Środa o 20:03 Napisano Środa o 20:03 Zależy jak był używany - moja Yamaha PW-ST ma ponad 22 tyś i działa bez problemów - ale ja nie lubię jeździć w deszczu ( oczywiście spokojnie kilka razy przemokliśmy w niespodziewanej burzy ) ale są wpisy kolegów którzy kochają błoto o zmianie silnika po kilku tyś. km. Sens zakupu zależy od ceny - jeśli z różnicy kupisz nowy silnik lub baterię to można zaryzykować, jeśli nie - to mocno ryzykowne. Cytuj
Sebamazi2 Napisano Środa o 21:29 Autor Napisano Środa o 21:29 1 godzinę temu, Rafał87 napisał: Kupno uzywki w ciemno ryzykowne. Wiesz że mają być dopłaty do elektryków? wtedy nowy z dopłatą może się okazać lepszą ofertą. Z tego co mi wiadomo to ten projekt dopłat został odrzucony Cytuj
Rafał87 Napisano Czwartek o 09:52 Napisano Czwartek o 09:52 Z tego co mi wiadomo to ma być z mniejszymi kwotami (do 2500zl) i chyba na firmę ma wypaść z tego. Ale pewnie trzeba poczekać na oficjalne info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi