Skocz do zawartości
  • 0

[Kaseta 12 speed ale z 10T na bębenek HG standard] To SRAM XS-1270

Pytanie

Gość QWERTYASK
Napisano

Sie macie

KTOŚ się nie bał i zamknął temat ( taki niewygodny czy co?)

czy ktoś z Was miał sposobność zamontowania kasety sram XS 1270 (transmission) i ustawienia na niej eaglowej przerzutki sramowskiej LINKOWEJ ???

Jeżeli tak, to jak to działa ?? Może wrzucilibyście jakieś fotki lub opublikowali jakiś film.

Posiadam obecnie: Hak przerzutki Specialized Epic Levo S172600001   (TO NIE JEST UDH!!!)

i mam ok 7,5 mm miejsca pomiędzy kontra kasety a hakiem

nosze sie z zakupem kasety syryamowskiej xs-1270 transmission (która to właśnie jest na bębenek HG i posiada 10T) w kole mam takowy a na xd, jedyny dostępny do mojej piasty, nie chce zamieniać 

chce, aby kaseta syryamowska xs-1270 transmission (która to właśnie jest na bębenek HG i posiada 10T)  współpracowała z przerzutką syryamowską LINKOWA 

CZY ABY NAPWENO KTOS FAKTYCZNIE JUŻ ZAMONTOWAL I SPRAWDZIŁ takie rozwiązanie

tak czy inaczej ponawiam pytania!

czy ktos z Was miał sposobnosc zamontowania kasety sram XS 1270 (transmission) i ustawienia na niej eaglowej przerzutki sramowskiej LINKOWEJ ???

Jezeli tak, to jak to działa ?? Moze wrzucilibyscie jakies fotki lub opublikowali jakis film.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...