KTOŚ się nie bał i zamknął temat ( taki niewygodny czy co?)
czy ktoś z Was miał sposobność zamontowania kasety sram XS 1270 (transmission) i ustawienia na niej eaglowej przerzutki sramowskiej LINKOWEJ ???
Jeżeli tak, to jak to działa ?? Może wrzucilibyście jakieś fotki lub opublikowali jakiś film.
Posiadam obecnie: Hak przerzutki Specialized Epic Levo S172600001 (TO NIE JEST UDH!!!)
i mamok 7,5 mmmiejsca pomiędzy kontra kasety a hakiem
nosze sie z zakupem kasety syryamowskiejxs-1270 transmission (która to właśnie jest na bębenek HG i posiada 10T)w kole mam takowy a na xd, jedyny dostępny do mojej piasty, nie chce zamieniać
chce, aby kaseta syryamowskaxs-1270 transmission (która to właśnie jest na bębenek HG i posiada 10T) współpracowała zprzerzutką syryamowskąLINKOWA
CZY ABY NAPWENO KTOS FAKTYCZNIE JUŻ ZAMONTOWAL I SPRAWDZIŁ takie rozwiązanie
tak czy inaczej ponawiam pytania!
czy ktos z Was miał sposobnosc zamontowania kasety sram XS 1270 (transmission) i ustawienia na niej eaglowej przerzutki sramowskiej LINKOWEJ ???
Jezeli tak, to jak to działa ?? Moze wrzucilibyscie jakies fotki lub opublikowali jakis film.
Pytanie
Gość QWERTYASK
Sie macie
KTOŚ się nie bał i zamknął temat ( taki niewygodny czy co?)
czy ktoś z Was miał sposobność zamontowania kasety sram XS 1270 (transmission) i ustawienia na niej eaglowej przerzutki sramowskiej LINKOWEJ ???
Jeżeli tak, to jak to działa ?? Może wrzucilibyście jakieś fotki lub opublikowali jakiś film.
Posiadam obecnie: Hak przerzutki Specialized Epic Levo S172600001 (TO NIE JEST UDH!!!)
i mam ok 7,5 mm miejsca pomiędzy kontra kasety a hakiem
nosze sie z zakupem kasety syryamowskiej xs-1270 transmission (która to właśnie jest na bębenek HG i posiada 10T) w kole mam takowy a na xd, jedyny dostępny do mojej piasty, nie chce zamieniać
chce, aby kaseta syryamowska xs-1270 transmission (która to właśnie jest na bębenek HG i posiada 10T) współpracowała z przerzutką syryamowską LINKOWA
CZY ABY NAPWENO KTOS FAKTYCZNIE JUŻ ZAMONTOWAL I SPRAWDZIŁ takie rozwiązanie
tak czy inaczej ponawiam pytania!
czy ktos z Was miał sposobnosc zamontowania kasety sram XS 1270 (transmission) i ustawienia na niej eaglowej przerzutki sramowskiej LINKOWEJ ???
Jezeli tak, to jak to działa ?? Moze wrzucilibyscie jakies fotki lub opublikowali jakis film.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi