chudzinki Napisano wczoraj o 07:10 Autor Napisano wczoraj o 07:10 @pecio, żeby pisać takie artykuły jak @Eathan o Geoid to trzeba być zorientowanym w temacie, a ja sam się uczę 🙂. Ja stwierdziłem, że nie mam zamiaru poświęcać życia na zapoznawanie się z Garminem, chcę coś plug and play i chyba to działa 😉. 1 Cytuj
Eathan Napisano wczoraj o 07:14 Napisano wczoraj o 07:14 @chudzinki i mnie to zboczenie zawodowe z tym pisaniem Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 07:19 Napisano wczoraj o 07:19 (edytowane) 13 minut temu, chudzinki napisał: @pecio ........... chcę coś plug and play i chyba to działa 😉. Życie mnie nauczyło , że nie ma takiego luksusu zwanego " plug and play " . Cisza i pozorny spokój trwają do czasu ........😁 A z Garminem jest jak z dziewczyną ...... nie siadasz na "konstrukcję " od razu po zobaczeniu. Najpierw rozmowa, kino, kolacja i potem robisz resztę. W między czasie parę razy usłyszysz "nie ...daj spokój" , kilka razy się wysypie ale potem ............ Edytowane wczoraj o 07:25 przez pecio Cytuj
chudzinki Napisano wczoraj o 08:13 Autor Napisano wczoraj o 08:13 Cytat Cisza i pozorny spokój trwają do czasu ........😁 @pecio, liczę się z konsekwencjami. Coś za coś 🙂. Nawigacji potrzebuję tylko podczas weekendowych wypadów z rodzinką w góry i podczas urlopu, a reszta jest miłym dodatkiem na co dzień. Polowałem od kilku tygodni na Garmina i jakby wpadło coś do magicznej kwoty 800 zł to pewnie bym kupił, ale niestety. Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 09:05 Napisano wczoraj o 09:05 @chudzinki lada moment będzie wielki wysyp 530/830, 540/840 bo już następcy są zarejestrowani w FCC i tylko pytanie kiedy rzucą na sklepy. Cytuj
meszuge Napisano wczoraj o 10:28 Napisano wczoraj o 10:28 W dniu 24.02.2025 o 11:58, chudzinki napisał: No to mi dałeś do myślenia @Eathan... 😉 Muszę poczytać, bo gdyby nie dało się wgrać innych map to lipa po całości. Bawiłem się GEOID, Magene oraz BSC300 i tak.. - Wgrywanie map, raczej zapomnij. Użytkownicy coś kombinują, są jakieś tematy na forum oraz pepperze, ale to jest raczej mocno początkowy etap i daleko jeszcze do jakiegokolwiek kształtu. Ogólnie raczej mnie irytowały i stwierdziłem, że wole poruszać się polegając na moim zegarku, niż tych komputerach, a jak mam coś kupić do z tych marek, które są doskonale znane na rynku. Cytuj
chudzinki Napisano wczoraj o 10:34 Autor Napisano wczoraj o 10:34 @meszuge, ale ja jestem tego w pełni świadomy... Zrobiłem spore rozeznanie w temacie. Przejrzałem kilkanaście swoich GPX` ów z gór i w MapBox brakowało mi tylko jednej ścieżki, więc jest dobrze 🙂. Godzinę temu, pecio napisał: lada moment będzie wielki wysyp 530/830 😝 1 Cytuj
cervandes Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ja to chyba po 530 zaczekam na trzecią generację Explore i dopiero się przesiądę. Tylko USB-C mi kurde brak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi