Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z Was miał doświadczenia z tym sklepem? 

W sieci nir znalazłem żadnych opinii, 

Proponują bardzo dobre ceny ale towar "po przedpłcie". Sklep deklaruje, że nie jest sklepem 😄 i na zakupy i odbiory trzeba się umawiać. 

Nie chcę wtopić kasy i przyjazdu. 

Napisano (edytowane)

No tak, jeździcie gdzie wam się podoba tymi elektrycznymi skuterkami z lampkami podpiętymi pod aku i oślepiającymi nawet pilotów, to teraz sobie jeszcze "wyświetlacze" na kołach pomontujcie... 🤦‍♂️ A potem normalny człowiek chce się rowerem przejechać i czuje się jak na polowaniu, bo wszyscy wokół go z góry nienawidzą.

Edytowane przez TheJW
  • +1 pomógł 1
Napisano
3 godziny temu, Mihau_ napisał:

Dobra, tyle co wrzuciłeś, to wiem. 

Nie sztuka poszukać, ale opinii nie ma. Roweru Aurum yez nigdy nie widziałem. 

Napisano
Cytat

Dobra, tyle co wrzuciłeś, to wiem. 

I w czym masz więc problem? Firma jest oficjalnym dystrybutorem rowerów premium kosztujących po kilkadziesiąt tysięcy....czego ci więcej trzeba żeby udowodnić jej faktyczne istnienie? 

Cytat

Nie sztuka poszukać, ale opinii nie ma.

😂😂😂

Cytat

Roweru Aurum yez nigdy nie widziałem. 

To już nie mój problem... choć jest w tym coś ciekawego. Ziemi z kosmosu pewnie nie widziałeś więc jest płaska, pagani zonda na ulicy nie widziałeś więc nie istnieje, wojna na Ukrainie to też ściema

• +1 pomógł 1
Napisano

Pieprzysz Waść głupoty. Chciałem, żeby ktoś merytorycznie pomógł i odpowiedział. 

A Ty tu w wywody polityczne wchodzisz. 

Nie ma o czym gadać. Koniec dyskusji. 

Napisano (edytowane)

Założyli firme handlująca Cervelo i Aurum żeby okrasc ciebie  @piotrpki z tych tandetnych swiatełek

Brawo Szerloku

ciebie nie da się podejść

😅

Edytowane przez Tomek595
  • Haha 1
  • Mod Team
Napisano
2 godziny temu, nctrns napisał:

@sznib ale może jakieś reguły co do sygnatur niech admin wprowadzi? Embedowanie jutuba w syngaturze?

Nie trzeba wprowadzać, są. Regulamin 5.1:

"

5. Informacje techniczne

a.) Nie umieszczamy w swoich podpisach obrazków oraz zdań, czy wyrazów pisanych dużą czcionką lub rozciągających strukturę Forum. Dozwolony jest jeden TOOLBAR o rozmiarach 350x19px. W przypadku buttona Bikestats dozwolony jest rozmiar 201x50px."