piotrpki Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Czy ktoś z Was miał doświadczenia z tym sklepem? W sieci nir znalazłem żadnych opinii, Proponują bardzo dobre ceny ale towar "po przedpłcie". Sklep deklaruje, że nie jest sklepem 😄 i na zakupy i odbiory trzeba się umawiać. Nie chcę wtopić kasy i przyjazdu. Cytuj
TheJW Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) No tak, jeździcie gdzie wam się podoba tymi elektrycznymi skuterkami z lampkami podpiętymi pod aku i oślepiającymi nawet pilotów, to teraz sobie jeszcze "wyświetlacze" na kołach pomontujcie... 🤦♂️ A potem normalny człowiek chce się rowerem przejechać i czuje się jak na polowaniu, bo wszyscy wokół go z góry nienawidzą. Edytowane 14 godzin temu przez TheJW 1 Cytuj
nctrns Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu @sznib ale może jakieś reguły co do sygnatur niech admin wprowadzi? Embedowanie jutuba w syngaturze? 3 Cytuj
piotrpki Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Mihau_ napisał: Dobra, tyle co wrzuciłeś, to wiem. Nie sztuka poszukać, ale opinii nie ma. Roweru Aurum yez nigdy nie widziałem. Cytuj
Mihau_ Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Cytat Dobra, tyle co wrzuciłeś, to wiem. I w czym masz więc problem? Firma jest oficjalnym dystrybutorem rowerów premium kosztujących po kilkadziesiąt tysięcy....czego ci więcej trzeba żeby udowodnić jej faktyczne istnienie? Cytat Nie sztuka poszukać, ale opinii nie ma. 😂😂😂 Cytat Roweru Aurum yez nigdy nie widziałem. To już nie mój problem... choć jest w tym coś ciekawego. Ziemi z kosmosu pewnie nie widziałeś więc jest płaska, pagani zonda na ulicy nie widziałeś więc nie istnieje, wojna na Ukrainie to też ściema 1 Cytuj
piotrpki Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu Pieprzysz Waść głupoty. Chciałem, żeby ktoś merytorycznie pomógł i odpowiedział. A Ty tu w wywody polityczne wchodzisz. Nie ma o czym gadać. Koniec dyskusji. Cytuj
Tomek595 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Założyli firme handlująca Cervelo i Aurum żeby okrasc ciebie @piotrpki z tych tandetnych swiatełek Brawo Szerloku ciebie nie da się podejść 😅 Edytowane 12 godzin temu przez Tomek595 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 11 godzin temu Mod Team Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, nctrns napisał: @sznib ale może jakieś reguły co do sygnatur niech admin wprowadzi? Embedowanie jutuba w syngaturze? Nie trzeba wprowadzać, są. Regulamin 5.1: " 5. Informacje techniczne a.) Nie umieszczamy w swoich podpisach obrazków oraz zdań, czy wyrazów pisanych dużą czcionką lub rozciągających strukturę Forum. Dozwolony jest jeden TOOLBAR o rozmiarach 350x19px. W przypadku buttona Bikestats dozwolony jest rozmiar 201x50px." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi