Lelo Napisano Wtorek o 19:16 Napisano Wtorek o 19:16 Kupiłem nowy kask (model w tytule) i mam z nim problem dotyczący uciskania uszu. Gdy zakładam kask paski, którymi zapina się kask uciskają w dolną część uszu. Gdy przesunę paski do przodu problem znika, jednak gdy kask jest zapięty, paski muszą być niżej. Nie wiem czy to powszechny problem, i co z nim zrobić. Na dole zaznaczyłem, o która część ucha mi chodzi i jak ustawia się .pasek. Z góry dziękuję za pomoc. Nie wiem czemu napisy się tak ustawiły. Cytuj
TheJW Napisano wczoraj o 07:42 Napisano wczoraj o 07:42 Ucinasz to, na czym ci mniej zależy - albo uszy, albo paski. 2 1 Cytuj
Greg1 Napisano wczoraj o 07:46 Napisano wczoraj o 07:46 Poza tym uszy rosną całe życie (dlatego starsi ludzie mają wielkie uszy) więc problem będzie się powiększał 😁 1 2 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 09:30 Napisano wczoraj o 09:30 (edytowane) Kask kupujemy nie taki jaki wpadł nam w oko ale taki w którym będziemy dobrze się czuć. Dlatego przymiarka WNIKLIWA !! jest bardzo ważna. Po za tym każda firma ma swój wzór czaszki i na jednych dobrze leżą kaski firmy X a na innych Y. Jak kask gniecie pomimo ustawienia to pora zmienić tego czapko - dekielka. Ingerencja (rzeźba) w tym wypadku nie jest wskazana. Tak samo jak podążanie drogą obraną przez Vincenta van Gogh'a 😉😁 Edytowane wczoraj o 09:39 przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi