Rybus85 Napisano Poniedziałek o 08:34 Napisano Poniedziałek o 08:34 Siemka. Skoro będę wchodził w "ekosystem" Garmina(prawdopodobnie zakup Explore 2) to zastanawiam się nad kupnem smartwatcha od Garmina. Obecnie mam od premiery Samsunga Watch 4. Myślałem żeby iść w to dalej i kupić Watch 7. Ale z ciekawości sprawdziłem co tam u Garmina. I nie powiem,ale naszła mnie chęć na zmiany Głównie rower. Biegi,zaawansowane treningi itp mnie nie interesują. Tak naprawdę to zależy mi tylko na ekranie dotykowym(dlatego forek odpada),dobra bateria(obecnie watch 4 ładuje co 2-3 dni) i wszelkie pomiary. W sumie najbardziej zastanawiam się nad Venu 2 albo Vivoactive 5. Skoro na Watch 7 nie wydałbym więcej jak 1000zł to tutaj też do takiej kwoty. Ktoś byłby w stanie coś doradzić? Cytuj
pecio Napisano Poniedziałek o 09:33 Napisano Poniedziałek o 09:33 (edytowane) Wybór jest oczywisty - Venu 3 . Większy ekran , dłuższy czas działania , dwa razy większa pamięć ( 8 vs 4 w vivo), bardziej rozbudowane funkcje treningowo - medyczne, możliwość rozmów przez zegarek , asystent głosowy . Praktycznie pod każdym względem Venu rozwala Vivo. Edytowane Poniedziałek o 09:34 przez pecio Cytuj
Rybus85 Napisano Poniedziałek o 09:35 Autor Napisano Poniedziałek o 09:35 Spoko. Ale wyraźnie napisałem o cenie że nie chciałbym przekraczać ceny którą miałem zapłacić za Watch 7,czyli do 1000zł A za Venu 3 1600zł+. Więc trochę ponad budżet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi