JasiekJJ Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego Cześć! Co sądzicie o tańszych zamiennikach wcale nie gorszych od znanych i lubianych firm? Mówię tutaj na przykład o Ltwoo? Zastanawiam się jak z dostępnością takiego sprzętu w polsce? Czy jak na razie da sie to tylko z chin sprowadzić? Czy moze są jacyś dystrybutorzy? Wiem że z jakością takich produktów nie ma problemu jednak czy można ufać chińskim sprzedającym i firmom przewozowym? pozdrowienia! Cytuj
TheJW Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego (edytowane) Coraz bardziej wiarygodne te reklamowe posty AI. Edytowane 12 Lutego przez TheJW Cytuj
TheJW Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego Dlatego właśnie piszę, że coraz bardziej wiarygodne. 😜 Szybko się uczy i już wie, że Polacy mają problem z własnym językiem, więc szybko to zaimplementowała (ta sztuczna inteligencja). Cytuj
kaido2 Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego Ale się dałem nabrać. Polak jednak już głupszy od tej sztucznej inteligencji Cytuj
Rafał87 Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego 8 godzin temu, JasiekJJ napisał: Co sądzicie o tańszych zamiennikach wcale nie gorszych od znanych i lubianych firm? Skąd wniosek ze nie są gorsze od znanych i lubianych firm? Dla mnie są gorsze pod względem ergonomii i wygody od shimano a to w klamkach szosa/gravel dla mnie jest istotne. Cytuj
kaido2 Napisano 13 Lutego Napisano 13 Lutego Ja akurat wole zdecydowanie L-Twoo, Microshift, czy Sensah. Ale to tak jak z butami dla tego dobre te, a dla kogoś innego inne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi