spidelli Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu To nie zielony tylko miętowy, krejzolki jesteście 😉🤣 Cytuj
tacheg Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Jeden rabin powie tak, drugi siak. Mi żaden się nie podoba, ale zielony mniej nie podoba Cytuj
Greg1 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, spidelli napisał: To nie zielony tylko miętowy, krejzolki jesteście 😉🤣 Czy Ty aby nie jesteś kobietą? Może Twoja żona dorwała się nie tylko do Twoich rowerów ale i do Twojego konta na FR? 🤣 1 Cytuj
ChuChu Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Zaczyna się robić telenowela. Ja mam tylko jedną prośbę: jak odbierzesz rower, daj znać jak wrażenia itd. Jestem ciekawy czy warto potencjalnie interesować się Eskerami. Cytuj
spidelli Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ta, znam lepsze telenowele. Tu kilka godzin i po krzyku 🤣 Cytuj
tacheg Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, ChuChu napisał: Zaczyna się robić telenowela. Ja mam tylko jedną prośbę: jak odbierzesz rower, daj znać jak wrażenia itd. Jestem ciekawy czy warto potencjalnie interesować się Eskerami. Okej. W greenbike zamawiam, a oni niby w 100% gotowy do jazdy wysyłają, czyli złozony. Kolejne pole do wykrzaczenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi