rakwielki Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego (edytowane) Cześć, Posiadam Gravela Eskel 2.0 MS z 2024 roku dokładnie o ten model: https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-2-0-ms-rubinowy-czarny-polysk Myślałem nad wymiana napędu, jakies propozycje? budżet do 2 tyś Najlepiej jeśli dało by sie wsadzić 2 blaty, ale jeden tez moze zostać, nie jestem zaawansowany jeźdźcem, jeżdżę w różnych terenach z 2 razy w tyg, ale głównie zwykła droga - czasem sie zdarzy szutra Edytowane 9 Lutego przez rakwielki Cytuj
clavdivs Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego Yyyyyyy, po co wymieniać? Jak jeździsz w zróżnicowanym terenie to zwariujesz od ciągłego trymowania przedniej przerzutki i czy blat 46T, czy może 30T 1 Cytuj
marvelo Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, rakwielki napisał: Myślałem nad wymiana napędu, jakies propozycje? budżet do 2 tyś Opony sobie najpierw wymień, bo fabrycznie tam jakaś "bida". Wystarczy na to kilkaset złotych. OPONY WANDA W3113 700x38C Nawet takie za 80-100 zł będą pewnie lepsze. Rodzaj bieżnika i szerokość też możesz wtedy dostosować do sposobu i warunków jazdy. Edytowane 9 Lutego przez marvelo 1 Cytuj
rakwielki Napisano 9 Lutego Autor Napisano 9 Lutego tez jakis pomysl, zaczne chyba od opon a jesli chodzi o hamulce hydrauliczne jakies polecenia tak by pasowaly? szczerze mowiac srednie te tektro mechaniki a preferuje hydrauliki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi