pecio Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego @spidelli korby jeszcze nie obsługuje i na razie też kapsli od browców nie otwiera .😁😉 Cytuj
pecio Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego Lepiej nie. Bo w trakcie otwierania browca może się system zawiesić . Zamiast złocistej piany będziesz oglądać niebieski trójkącik .🤣 1 Cytuj
Eathan Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego W dniu 7.02.2025 o 17:38, ChuChu napisał: Zasadnicze pytanie to: czy warto jeszcze kupować 530? Trochę obawiam się braku wsparcia. Z drugiej strony, urządzenie było tyle lat na rynku, że nie wiem czy jest tam co jeszcze łatać. Moim zdaniem nie masz czego się obawiać. Miałem 830 od chwili premiery. Genialny sprzęt to był. Brak wsparcia odnosi się tylko softu a tam wszystko działało poprawnie. Mapy zawsze sobie wgrasz. @ChuChu btw tutaj masz lepszą cenę niż w linku podanym wcześniej https://www.bike-discount.de/en/garmin-edge-530-gps-bike-computer Cytuj
chudzinki Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Skoro zebrało się tu tylu zorientowanych w temacie to zapytam, bo nie chce mi się grzebać w necie 🙂: czy da się w samym liczniku w prosty sposób zmieniać rodzaj aktywności ride/gravel/MTB i później tak to zostanie wrzucone do Stravy? Cytuj
Eathan Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego @chudzinki da się. Robisz sobie profile np. MTB i Gravel. Wybierasz na liczniki profil aktywności i potem ładnie leci do Stravy. Jak rozumiem chodzi Ci o podział aktywności np. na dwa różne rowery. 1 Cytuj
Eathan Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego No to działa i poprawnie przypisuje rodzaj do roweru. Co ciekawe działa idealnie Garmin => Strava ale nie działa @Garmin => Garmin Connect. Jest to zabawne, bo do Stravy leci przecież przez Garmin Connect. Cytuj
FigoiFago Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego W Stravie można sobie przypisać konkretny rower do konkretnego rodzaju jazdy. W GC też niby się da, ale to droga przez mękę. Nie rozumiem, jak nie mogą dodać prostej opcji, o którą ludzie proszą od lat. Cytuj
Gość Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego W dniu 7.02.2025 o 20:30, kamfan napisał: To w mojej ocenie nic więcej Ci nie potrzeba Jakbyś się zdecydował to warto pytać czy to jest wersja z USB-C, bo wygląda na to, że Garmin ją jeszcze produkuje, a od 2025 USB-C jest obowiązkowe i w sprzedaży są obie wersje. Np. tutaj (patrz tytuł) jest wersja USB-C https://xultra.pl/pl/p/Garmin-Edge-530-USB-C-010-02060-01/450 No i trafiłem. Przyszedł z USB C. Cytuj
kamfan Napisano Sobota o 10:41 Napisano Sobota o 10:41 W dniu 8.02.2025 o 15:44, Gość napisał: Fajne to jest ale cena bardzo wysoka. No i na szosie by wyglądało dość durnie Na szosie Garminem steruje się za pomocą Di2, są dwa dodatkowe przyciski na manetkach od Ultegry w górę Ja na szosie Garmina 530 poza włączeniem nie dotykam Cytuj
nctrns Napisano Sobota o 11:07 Napisano Sobota o 11:07 Każdy szosowiec jeździ z Ultegrą/Duraczem Di2... 🤦♂️ 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi