fasolowy Napisano 6 Lutego Napisano 6 Lutego Cześć. Zdecydowałem się na zakup nowego MTB niestety nie mam jak go "przymierzyć" i potrzebuje porady jaką ramę wybrać. Chodzi o ten model: https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-6.0 Mam 186cm i około 89-90cm w przekroku. Mój styl jazdy jest mieszany, troche lasu troche polnych dróg i trochę ścieżek rowerowych. Zastanawiam się czy odpowiedni będzie 20' czy 22'. Dziekuję z gory za wszystkie odpowiedzi! Pozdrawiam. Cytuj
stefan222 Napisano 7 Lutego Napisano 7 Lutego Ja kupiłem niedawno 18 cali przy 176 cm i 82 przekroku. Dla mnie rozmiar idealny. W innym poście ktoś przy 182 cm i przekroku 85 miał proponowane 20 cali. Tobie w takim razie, być może powinno podpasować 22 cale. Cytuj
Galvatron Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego 20" chyba będzie najbezpieczniejszym wyborem, bo 22" przy Twoim wzroście to już może być kobyła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi