Ewuu2137 Napisano 5 Lutego Napisano 5 Lutego Witam, posiadam rower cube hybrid stereo 140 pro I nie posiada on żadnego ekranu typu właśnie kiox. da się dołożyć taki ekran? A jeśli tak to co trzeba kupić oprócz ekranu? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj
Mod Team bogus Napisano 6 Lutego Mod Team Napisano 6 Lutego Da się. Musisz mieć Kioxa z uchwytem i kable do sterownika i silnika. Nie wiem czy sam dołożysz, bo jeśli dobrze się orientuję to trzeba zaprogramować działanie komputerem serwisowym. A przynajmniej ja tak ostatnio zlecałem montaż w serwisie. Cytuj
Ewuu2137 Napisano 6 Lutego Autor Napisano 6 Lutego 7 minut temu, bogus napisał: Da się. Musisz mieć Kioxa z uchwytem i kable do sterownika i silnika. Nie wiem czy sam dołożysz, bo jeśli dobrze się orientuję to trzeba zaprogramować działanie komputerem serwisowym. A przynajmniej ja tak ostatnio zlecałem montaż w serwisie. Dokładałeś kioxa do bosch led remote? Bo widziałem że tam jest kabelek co się łączy a potem to chyba się ustawia jak w telefonie, ale mogę się mylić Cytuj
Mod Team bogus Napisano 6 Lutego Mod Team Napisano 6 Lutego Nie, miałem tylko minipilota na Bluetooth. Cytuj
ya1! Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego Jeśli to smart system, to do Kioxa wpinasz kabelek który idzie do LED Remote. A od Kioxa drugi do LED Remote. Uchwyt trzeba dokupić osobno. W aplikacji eBike Flow powinieneś go zobaczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi