lis50 Napisano Czwartek o 19:07 Napisano Czwartek o 19:07 To do mnie? Zacytuj mnie gdzie napisałem że mi coś w konstrukcji takiego łożyska przeszkadza. Przeszkadza mi to czego nie widać na zdjęciu, czyli niemanie smaru. Odnoszę wrażenie że nie czytasz ze zrozumieniem. Cytuj
maibah Napisano Sobota o 20:34 Autor Napisano Sobota o 20:34 Dzisiaj wsadziłem ZTO 4456ST z ali za 15zl tak jak kolega wyżej pisał rozmiar misek 44/56. Stare były stalowe te nowe to alu i dużo lżejsze ale nie wiem jak z wytrzymałością. Miski miałem plan wprasować ale ostatecznie je wbiłem przez krążki do prasowania łożysk i nic się nie pogięło i dolega do końca. Miskę na sztycy musiałem rozciąć bo nie było opcji jej wyjąć podważając w tym wycięciu. Muszę jeszcze podciąć bo cały zestaw jest niższy i sztyca zrównała się z mocowaniem kierownicy i nie ma jak tego skręcić i jest luz. Patrzyłem do łożysk i o dziwo jest dużo smaru (niebieski). Ogólnie tragedii nie ma, jakość nawet nawet ale ile to pochodzi prędzej te miski się wyrobią jak by się okazało że jakiś minimalny luz będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi