Cross90 Napisano 4 Lutego Napisano 4 Lutego Oto jest pytanie😉 Chcę kupić prezent w postaci licznika. Mój ostatni licznik to jakiś podstawowy model Sigma na kabelku. Od kilku sezonów jeżdżę z Garminem i przywykłem do braku przewodów. Gdy pomyślałem o zakupie licznika jako prezentu to pierwsza myśl to bezprzewodowy( te kabelki wyglądają archaicznie), jednak jest duża liczna opinii o ich awaryjności. Co radzicie ? Iść w bezprzewodowy, czy pozostać przy tradycjnym przewodowym i mniej awaryjnym? Dodam tylko, że licznik bedzie użytkowany w rowerze szosowym, no i tu znowu te kabelki mi się gryzą z estetyką roweru szosowego. Cytuj
smw44199 Napisano 4 Lutego Napisano 4 Lutego Bezprzewodowe Sigmy mają problem z transmisją danych jak obok świeci lampa led z przetwornicą. Właśnie z tego powodu nie używam. Więcej nerwów to kosztuje niż warta ta estetyka. 1 Cytuj
RabbitHood Napisano 4 Lutego Napisano 4 Lutego Kabel ma jedną zasadniczą przewagę - jedna bateria mniej do ładowania/wymiany no i czujnik na widelcu jest mniejszy. 1 Cytuj
Cross90 Napisano 4 Lutego Autor Napisano 4 Lutego @smw44199 @RabbitHood dzięki za pomoc. Zamówiony licznik przewodowy🙂 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi