GryQ Napisano wczoraj o 11:41 Napisano wczoraj o 11:41 (edytowane) Cześć, czy ktoś byłby mi w stanie dać namiar na torbę, którą można zamontować z wykorzystaniem dostępnych otwórów montażowych POD górną belką ramy, w rowerze Cube Attain SLX? Mocowania wyglądają tak jak na tym obrazku: mocowania pod ramą Przejrzałem setki różnych toreb i nie trafiłem na żadną, która umożliwiała by wykorzystanie tych mocowań... Chyba, że są one przeznaczone do czegoś innego? Pzdr. GryQ Edytowane wczoraj o 11:43 przez GryQ uszczegółowienie opisu Cytuj
Greg1 Napisano wczoraj o 13:15 Napisano wczoraj o 13:15 A te śrubki nie służą przypadkiem do mocowania w określonym miejscu sztycy siodełka? Bo nie widzę tam żadnego "tradycyjnego" zacisku Cytuj
GryQ Napisano wczoraj o 15:10 Autor Napisano wczoraj o 15:10 Dzięki @nctrns za wskazanie dokładnie o co chodzi A już myślałem, że ktoś podrzucił jaką magiczną torebkę, którą można tutaj "przykręcić" Cytuj
nctrns Napisano wczoraj o 15:12 Napisano wczoraj o 15:12 (edytowane) Ogólnie wydaje mi się że to dodatkowe mocowanie na bidon, nie spotkałem się z torbą, którą można tak zamocować. Ale nie jestem bikepackerem, więc nie znam całego rynku. Edycja: co ciekawe, jest jakaś torba, która pewnie jest tak mocowana na zdjęciu poniżej ze strony Cube, ale nie widzę takiej w ofercie. @GryQ jak znasz język Goethego lub Szekspira, to może warto napisać do nich maila z zapytaniem co to za cudo. Edycja 2: Zagadka rozwiązana, Cube Agree Storage Box https://www.cube.eu/pl-pl/cube-agree-storage-box/12823 https://skiteam.pl/torby-i-sakwy/3436-sakwa-cube-12823-agree-storage-box-4054571163905.html Kompatybilne z Cube Agree 2022 i nowszymi. Trzeba Cube'a pytać czy do Attain też podejdzie. Możliwe że tak, skoro te inserty tam wrzucili. Edytowane wczoraj o 15:24 przez nctrns 1 Cytuj
GryQ Napisano wczoraj o 15:33 Autor Napisano wczoraj o 15:33 Qrde, qrde Jesteś Pan Wielki Panie @nctrns!!! Serdecznie dziękuję. Kompletnie nie wypatrzyłbym tej torby na obrazku. A jak ją znalazłeś na polskiej stronie to nie wiem ale DZIĘKUJĘ Cytuj
GryQ Napisano wczoraj o 16:23 Autor Napisano wczoraj o 16:23 Radość jednak nie trwała zbyt długo: miły Pan ze sklepu skiteam.pl przymierzył do roweru i stwierdził, że jednak nie pasuje do profilu Attaina (potwierdził to podsyłając zdjęcie)... No cóż, nie pozostaje nic innego jak szukać dalej.... Cytuj
nctrns Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu To napisz do Cube po co dali w Attain te mocowania, jak nic do nich nie oferują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi