Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć, 

czy ktoś byłby mi w stanie dać namiar na torbę, którą można zamontować z wykorzystaniem dostępnych otwórów montażowych POD górną belką ramy, w rowerze Cube Attain SLX?

Mocowania wyglądają tak jak na tym obrazku: mocowania pod ramą Przejrzałem setki różnych toreb i nie trafiłem na żadną, która umożliwiała by wykorzystanie tych mocowań... Chyba, że są one przeznaczone do czegoś innego?

Pzdr.

GryQ

Edytowane przez GryQ
uszczegółowienie opisu
Napisano (edytowane)

Ogólnie wydaje mi się że to dodatkowe mocowanie na bidon, nie spotkałem się z torbą, którą można tak zamocować. Ale nie jestem bikepackerem, więc nie znam całego rynku.

Edycja: co ciekawe, jest jakaś torba, która pewnie jest tak mocowana na zdjęciu poniżej ze strony Cube, ale nie widzę takiej w ofercie. @GryQ jak znasz język Goethego lub Szekspira, to może warto napisać do nich maila z zapytaniem co to za cudo. image.thumb.png.5e653a29dbf2b672c3143230d4e85bbf.png

Edycja 2: Zagadka rozwiązana, Cube Agree Storage Box

https://www.cube.eu/pl-pl/cube-agree-storage-box/12823

https://skiteam.pl/torby-i-sakwy/3436-sakwa-cube-12823-agree-storage-box-4054571163905.html

Kompatybilne z Cube Agree 2022 i nowszymi. Trzeba Cube'a pytać czy do Attain też podejdzie. Możliwe że tak, skoro te inserty tam wrzucili.

Edytowane przez nctrns
  • +1 pomógł 1
Napisano

Qrde, qrde :) Jesteś Pan Wielki Panie @nctrns!!! Serdecznie dziękuję. Kompletnie nie wypatrzyłbym tej torby na obrazku. A jak ją znalazłeś na polskiej stronie to nie wiem ale DZIĘKUJĘ :)

Napisano

Radość jednak nie trwała zbyt długo: miły Pan ze sklepu skiteam.pl przymierzył do roweru i stwierdził, że jednak nie pasuje do profilu Attaina (potwierdził to podsyłając zdjęcie)... No cóż, nie pozostaje nic innego jak szukać dalej....