mutos Napisano 4 Lutego Napisano 4 Lutego Cześć. Czy dla koła MTB 26" podejdzie przerzutka RD-M5100-SGS 11 rzędowa? Chodzi mi o to czy wózek nie będzie zbyt nisko, czyli zbyt blisko podłoża co może być ryzykowne ze względu na uszkodzenia (patyk, kamień itp). Chodzi oczywiście o najbardziej skrajną pozycję kiedy przerzutka obsługuje największe tryby kasety? Kaseta docelowo ma być docelowo 11s 11-50T Cytuj
Tyfon79 Napisano 4 Lutego Napisano 4 Lutego Z założenia w 26er masz nisko ale jak wsadzisz to co chcesz to będzie to wiele sztywniejsze od dawnych przerzutek wiec sumarycznie jak nie latasz po jakiś wyrębach gdzie patyki latają wokół koła to różnicy brak. Cytuj
mutos Napisano 11 Lutego Autor Napisano 11 Lutego @Tyfon79, dzięki za info. Rower składam dla 9 latka i wiem że będą patyki ale jestem na to przygotowany (mentalnie). @KSikorski, dzięki za ładną fotkę - piękny rower i to jeszcze na Vbrakeach - a ludzie się nie dziwią, że one potrafią hamować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi