MrJ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Oglądam sobie cotygodniowego niedzielnego Złomnika, a tam... rower. I to Audi. Nie będę się kłócił, że jednak można były wtedy kupić lepsze części niż te zamontowane, ale mimo wszystko większość nas mogła sobie oglądać taki sprzet co najwyżej na zdjęciach w magazynach rowerowych. Albo nawet to nie 😄 [Odgłos boomerskiego westchnienia nostalgii] (Między 0:50 a 2:40) Cytuj
KNKS Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tez oglądałem. Dobry sprzęt. Ten Allroad również 😀. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 minut temu Mod Team Napisano 29 minut temu Przed kupnem pierwszego MTB (Merida Matts Viper '99 na Alivio, potem w hierarchii był zdaje się STX RC) przechodziłem akurat obok salonu Peugeot, i na wystawie zobaczyłem rower tej marki na dachu samochodu - nawet wszedłem i zapytałem o możliwość kupna, i dałoby radę (chyba za 1050 zł - za Vipera dałem 1799), ale poszedłem dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi