MrJ Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego (edytowane) Oglądam sobie cotygodniowego niedzielnego Złomnika, a tam... rower. I to Audi. Nie będę się kłócił, że jednak można było wtedy kupić lepsze części niż te zamontowane, ale mimo wszystko większość z nas mogła sobie oglądać taki sprzet co najwyżej na zdjęciach w magazynach rowerowych. Albo nawet i to nie 😄 [Odgłos boomerskiego westchnienia nostalgii] (Między 0:50 a 2:40) Edytowane 3 Lutego przez MrJ Tytuł 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Lutego Mod Team Napisano 2 Lutego Przed kupnem pierwszego MTB (Merida Matts Viper '99 na Alivio, potem w hierarchii był zdaje się STX RC) przechodziłem akurat obok salonu Peugeot, i na wystawie zobaczyłem rower tej marki na dachu samochodu - nawet wszedłem i zapytałem o możliwość kupna, i dałoby radę (chyba za 1050 zł - za Vipera dałem 1799), ale poszedłem dalej Cytuj
itr Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego https://www.encyklopediarowerowa.pl/opel.html Peugeot od 1896 r. Słowo nieprzypadkowe Rower Rover. Ciekawe, że w Polsce nie mówimy na rower opel ani peżo...... pociąg do wielko brytfanno na poziomie odkurzania elektroluksem. Złomnik , zawsze gratem, bardzo bardzo Przezierne gripy i dziwne muffy... no tego nie widziałem ! Cytuj
MrJ Napisano 2 Lutego Autor Napisano 2 Lutego 2 godziny temu, itr napisał: Złomnik , zawsze gratem, bardzo bardzo No ba! 😜 @KrissDeValnor - kolega dość długo jeździł na takim starym osprzęcie z korbami na 5 śrub i przerzutkami chyba właśnie SLX. Zezłomował dopiero razem z resztą roweru, bo nie opłacało się za bardzo go unowocześniać. Zresztą jak patrzę z perspektywy czasu, to w ledwie dwadzieścia - dwadzieścia kilka lat całe standardy zdążyły się pojawić i zniknąć, nie mówiąc o sezonowych modach. Cytuj
spidelli Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego W dniu 2.02.2025 o 10:24, KNKS napisał: Ten Allroad również Podoba się dla mnie, benzynowe BiTurbo, pytanie* jak zniesie LPG? Zacny zestaw 4 + 2 👍 --------------------------- ostatnie pytanie na mojej drabince decyzyjnej Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lutego Mod Team Napisano 9 Lutego Ostatnio wpadła mi w oko Toyota Proace Verso - 9 miejsc, to pewnie z 5 rowerów wejdzie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi