TaxMan Napisano Piątek o 09:48 Napisano Piątek o 09:48 https://www.facebook.com/marketplace/item/916382013914586/ DYNAMICS MAGIICSTYLE 8 Nie jestem zaawansowanym roweżystą. CHciał bym się przemieszczac po mieście max do 10km w jedna stronę. Zakupy, do pracy. Cytuj
Mihau_ Napisano Piątek o 10:21 Napisano Piątek o 10:21 Jeśli jesteś roweżystą o wzroście co najmniej 186-7 to może być Cytuj
smw44199 Napisano Piątek o 12:26 Napisano Piątek o 12:26 Po kolorze domniemam, że może mieć własności stealth pierwszej generacji. Ja bym brał w ciemno😁 Cytuj
Wojcio Napisano Piątek o 17:17 Napisano Piątek o 17:17 Ten rower nowy kosztuje ok 1000 euro. Jak stan jest idealny, to cena jest podejrzanie niska, warto zobaczyć dowód zakupu . Ogólnie bardzo fajny rower, byle rozmiar pasował. Cytuj
Mihau_ Napisano Piątek o 18:55 Napisano Piątek o 18:55 Cytat Jak stan jest idealny, to cena jest podejrzanie niska, warto zobaczyć dowód zakupu . Jest po prostu realna, szczególnie przy ogromnym rozmiarze. "Rower miejski" w mniemaniu typowego Polaka kosztuje kilka stów, tzn kilka stów za nowy a nie 1300 za używany, nie ma takim czymś absolutnie żadnego zainteresowania. Sam kupiłem kiedyś kilkumiesięcznego liv'a za tysiaka z rachunkiem na 2800. Cytuj
Wojcio Napisano Piątek o 19:05 Napisano Piątek o 19:05 Cena już podniesiona do 1300. Być może autor wątku nie kupuje, ale sprzedaje zgadzam się @Mihau_, że taki rower nie łatwo sprzedać, ale sam wolałbym znać jego historię. Rok temu sprzedałem w podobnej cenie bardzo podobny rower (też czarny, z Nexusem 8), który katalogowo, 14 lat temu kosztował prawie 10.000 (bo Cannondale made in USA). Ale wiedziałem, że on mój od dziecka. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi