smw44199 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ja czekam kiedy pojawią się rowery z AI, bo telefony i TV już są. Takie same jak poprzednio, ale brzmią lepiej 😁 Cytuj
marcesco Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Chińczycy pokazali takowe na targach w Las Vegas. 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 godzinę temu Mod Team Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, KNKS napisał: ...a ja naiwny, cały czas żyłem w przekonaniu, że kupując HT liczymy na to, że będzie jak najbardziej sztywny 😅 Ja właśnie liczyłem na jakieś lepsze pochłanianie drgań, kiedy upatrzyłem sobie Lapierre Prorace 7.9 (górne rurki tylnego trójkąta omijają podsiodłówkę, biegnąc bezpośrednio do górnej rury) - z zakupu nic nie wyszło, więc nie wiem czy to faktycznie działało... Cytuj
KNKS Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu (edytowane) ...pewnie działa tak samo skutecznie jak IsoSpeed 🙄. Albo jeszcze mniej. Edytowane 40 minut temu przez KNKS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi