smw44199 Napisano Piątek o 12:33 Napisano Piątek o 12:33 Ja czekam kiedy pojawią się rowery z AI, bo telefony i TV już są. Takie same jak poprzednio, ale brzmią lepiej 😁 Cytuj
marcesco Napisano Piątek o 14:32 Napisano Piątek o 14:32 Chińczycy pokazali takowe na targach w Las Vegas. 1 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Piątek o 14:54 Mod Team Napisano Piątek o 14:54 3 godziny temu, KNKS napisał: ...a ja naiwny, cały czas żyłem w przekonaniu, że kupując HT liczymy na to, że będzie jak najbardziej sztywny 😅 Ja właśnie liczyłem na jakieś lepsze pochłanianie drgań, kiedy upatrzyłem sobie Lapierre Prorace 7.9 (górne rurki tylnego trójkąta omijają podsiodłówkę, biegnąc bezpośrednio do górnej rury) - z zakupu nic nie wyszło, więc nie wiem czy to faktycznie działało... Cytuj
KNKS Napisano Piątek o 15:10 Napisano Piątek o 15:10 (edytowane) ...pewnie działa tak samo skutecznie jak IsoSpeed 🙄. Albo jeszcze mniej. Edytowane Piątek o 15:16 przez KNKS Cytuj
michalr75 Napisano Piątek o 16:05 Napisano Piątek o 16:05 Godzinę temu, KrissDeValnor napisał: Ja właśnie liczyłem na jakieś lepsze pochłanianie drgań, kiedy upatrzyłem sobie Lapierre Prorace 7.9 (górne rurki tylnego trójkąta omijają podsiodłówkę, biegnąc bezpośrednio do górnej rury) - z zakupu nic nie wyszło, więc nie wiem czy to faktycznie działało... I czemu nie kupiłeś? 6k za karbon tej klasy wydaje się fajną opcją. Cytuj
NerfMe Napisano Piątek o 16:33 Autor Napisano Piątek o 16:33 (edytowane) Pełnoprawna reklama z ładnym nagraniem szczegółów "nienagannego" hiszpańskiego wykonania Z minusów jeszcze się okazuje, że ma ograniczenie skrętu kierownicy, co moim zdaniem przy taki nisko poprowadzonej górnej rurze jest zbędne... Z plusów niewątpliwie średnica podsiodlowki i można calkiem szeroką oponę z tyłu wstawić. Edytowane Piątek o 16:34 przez NerfMe Cytuj
marcesco Napisano Sobota o 09:59 Napisano Sobota o 09:59 19 godzin temu, michalr75 napisał: I jakie zastosowanie ma w nich AI? W zasadzie żadne 😂 Cytuj
michalr75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu A widzieliście co się dzieje z pancerzami przepuszczonymi przez stery główki ramy w OIZ? Szajbajk pokazywał jaka tam może być masakra z tym (wiem, kontrowersyjny typ, ale cos jest na rzeczy bo społeczność rowerowa tez ten problem podnosiła). Cytuj
ChuChu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To raczej nie kwestia konkretnie tego modelu, tylko ogólnie tego jak pancerze wchodzą w ramę. W mojej aluminiowej szosie Orbea jest tak samo, więc użyłem gąbek nakładanych na pancerz żeby zabezpieczyć je przed przetarciem. Być może Oiz jeat kiepsko wykonany i zostały ostre krawędzie. Cytuj
Tyfon79 Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 2 godziny temu, michalr75 napisał: A widzieliście co się dzieje z pancerzami przepuszczonymi przez stery główki ramy w OIZ? Szajbajk pokazywał jaka tam może być masakra z tym (wiem, kontrowersyjny typ, ale cos jest na rzeczy bo społeczność rowerowa tez ten problem podnosiła). Z tym akurat to na razie z zasady są problemy jak i z dużą częścią obecnych nowinek. Warto zwrócić uwagę ile te nowinki robią czasem kłopotu czego dawniej nie było. Oczywiście zawsze wszystko zależy od użytkownika i eksploatacji a tu pole manewru jest gigantyczne nie mniej zawsze znajdą się tacy co będą zakochani a drudzy nienawidzić. Dlatego kontrowersje bo skomplikowanie wzrosło w kosmiczny sposób. W dniu 31.01.2025 o 13:33, smw44199 napisał: Ja czekam kiedy pojawią się rowery z AI, bo telefony i TV już są. Takie same jak poprzednio, ale brzmią lepiej 😁 Spokojnie wszystko po kolei. Jak wprowadzą całą elektronikę w tym uginacze a tu nadal jest to niedopracowane by dzieci się cieszyły to potem przyjdzie czas sparować to z AI. Pomijam ilu będzie tak zagubionych życiowo, że jak usiądą na tym komputerze z korbką do kręcenia to będą się pytać co mają robić dalej i gdzie jechać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi