brafal Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć. Sprzedałem swój stary rower Unibike Zethosc2015 i na wiosnę chciałbym kupić rower typu cross nie gorszy od poprzedniego, chciałbym, żeby był wygodny i lekki. Mam 190 cm wzrostu, 106 kg wagi, jazda typowa, po mieście, dalsze wycieczki 20 km+ , Zethos był dla mnie ciut nie wygodny, pozycia sprawiała że bolały mnie nadgarstki. Chciałbym rower w ciemniejszym malowaniu. Nie znam się na technicznych aspektach, po prostu ma być najlepszy w tych pieniądzach. Dziękuję Cytuj
smw44199 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Idź do sklepu i przymierz sie do roweru który Cię interesuje. Cytuj
brafal Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Na pewno to zrobię jeśli będę mieć kilka wybranych modeli. W moim poprzednim miałem jakiś topowy mechanizm a teraz podobno to lipa. Cytuj
szczupak56 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Giant Roam 1 lub 0 Polygon Heist X7 Canyon Pathlite 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi