nimbusmtb Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Cześć. Niestety kupiłem dwa rowery sugerując się wyłącznie informacjami od producenta i są na mnie za małe. Mój budżet jednak jest przez to na tyle okrojony że nie stać mnie na kolejny nowy rower i bikefitting. Pomyślałem więc, że poprzymierzalbym rowery gravel na olx i kupił odpowiedni dla mnie tylko dla ramy i kół. Jeśli grupa to będzie jakiś szrot to kupiłbym nową i lepszą. jeśli ten pomysł nie jest głupi i ma sens to na co muszę zwrócić uwagę ? Na pewno chce sztywne osie i wagę do 11kg z pedalami. Aluminium mi wystarczy bo ścigać się nie będę. Czy koła mają ogromne znaczenie? Czy wystarczą te dodawane od producenta ? Cytuj
Mihau_ Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Co to znaczy okrojony budżet? Co to znaczy, że rowery są za małe? Jakie to rowery, w jakich rozmiarach, jakie ty masz wymiary - wzrost i przekrok. Cytat Jeśli grupa to będzie jakiś szrot to kupiłbym nową i lepszą. Ale to się nie opłaca przy rowerach tego typu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi