gad Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Szukam roweru elektrycznego z silnikiem Panasonic GX albo Bosch CX Cena około 1000 zł Raty 0% Polskj sklep Rama XL Amortyzator tylko przedni Myślałem nad rowerem Ecobike Expedition SUV, ale cena ciągle jest okoł0 12000 - 13000 zł Drugie rower to Kellys Trygon Coś jeszcze mogę znaleźć w podobnej cenie? Cytuj
XC100S Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Proponuję kupić ten rower i dołożyć do niego co będziesz potrzebował. Oczywiście jeśli masz taką możliwość to najrozsądniejsza opcja. https://www.bike-discount.de/en/radon-zr-team-hybrid-6.0-500-1 Cytuj
XC100S Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Mówisz kilkanaście tysięcy a tu za parę tysięcy możesz już mieć w 90 procentach co chcesz. Dlatego taka propozycja ale spoko, szukaj dalej. Temat dopłat też jest w kręgu twoich zainteresowań pewnie. Cytuj
gad Napisano 30 Stycznia Autor Napisano 30 Stycznia (edytowane) Bardziej mi chodzi o ewentualny serwis w kraju i raty 0% Podoba mi się najbardziej ten Ecobike Niska Rama, taka że i żona awaryjnie pojedzie Edytowane 30 Stycznia przez gad Cytuj
burz Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia A miałeś w ręku tego ecobajka? To ustrojstwo waży prawie tyle co motocykl 😉 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-elektryczny-kellys-tygon-r10-p-pd33482/?v_Id=190515 Cytuj
gad Napisano 30 Stycznia Autor Napisano 30 Stycznia (edytowane) Widziałem tylko w sklepie na żywo. Jeździłem pod sklepem na Kellys z silnikiem Panasonic i było super Tylko Rama XL była jakaś krótka, ale to chyba przez dosyć krótki mostek W Ecobike niska rama jest uniwersalna i czasami żona awaryjnie pojedzie na nim Najbardziej ekonomicznie wychodzi Kellys Tygon 10 Ale ma bardzo słaby amortyzator przedni. Edytowane 30 Stycznia przez gad Cytuj
burz Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia (edytowane) Zawsze możesz pojeździć sezon i wymienić, w wyższym modelu jest RS 35 Silver, da się na nim jeździć, a kupisz za zaledwie kilkaset zł. Edytowane 30 Stycznia przez burz Cytuj
gad Napisano 31 Stycznia Autor Napisano 31 Stycznia Takie zmiany chyba lepiej robić gdy rower będzie po gwarancji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi